... všetko o BMW ...
Pr.danco napísal:Vítam ťa tu na klube:thumbup: a to čo je za foto?hoď sem fiacej foto nech vidíme "naživo" vyhrievaný volant
Ďuri320 napísal:či už sa ti pocí alebo nepocí riť či vajca je jedno...každopádne 6 zilinder je to pravé orechové...pochipíš, ked budeš kupovať 330D, 530, 535D tak si nalistuj tutok prvú stranu vela km bez servisu ti prajem !
nadro napísal:
Veru kriste niekto nemusí mať 6valec, aby bol spokojný stačí mu aj 4valec a vozí sa. Veď sa vozí v BMW a aj 4valce sú dobré motory.
Krásne auto, len viac fotiek by to chcelo. Sem s nimi.
salat napísal:kubog: jasne, ked sa mi auto vrati zo servisu mozeme si dat niekde stretko, neni problemTeraz si to "uzivam" so 105k Ibizou 1,2 TSI a pri zivote ma udrziava len to, ze mozno uz koncom tyzdna sa budem vozit na mojom baworskom kociari
kubog napísal:Dal som si poslat zdarma prirucku majitela z bavarie. Dnes mi prislo DVD dokonca s voucherom na bezplatnu komplet prehliadku auta v autorizaku, to vzdy potesi.
tomas20 napísal:ja ked som prezul tak som tiez mal takyto usmev z lepsieho konfortu, no na druhej strane mi prislo auto s RFT citlivejsie na volante
SmartBastard napísal:Kubog uz si bol v tom BMW na tu kontrolu? Mne to akurát tiez prišlo, ale chcem vediet ako to prebieha
PS: ja som musel kúpiť ten Y kabel do USB+AUX, s normálnym Apple káblom mi nechcelo prehrávať iPhone