... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
kubog
Autor témy
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG
Kraj: Bratislavský

Re: [E91 320d] Konečne

Pondelok, 1. Októbra 2012, 10:41

Pr.danco napísal:
Vítam ťa tu na klube:thumbup: a to čo je za foto? :D hoď sem fiacej foto nech vidíme "naživo" vyhrievaný volant :mrgreen:

Bude bude, len cakam na nejaky fotak, nebudem to mobilom fotit :mrgreen: Inak sranda, ze to auto ešte smrdí novotou, nepresedena sedacka, nic.
Podla mna vzadu nesedel nikto v zivote a to auto soferovala nejaka 50 kilova kočka, lebo ani vodicova sedacka nenesie ziadne znamky opotrebenia, ani paka, ani pedale, ani volant, ja neviem, ci to o auto nadtočili, alebo co :mrgreen:

Ďuri320 napísal:
či už sa ti pocí alebo nepocí riť či vajca je jedno...každopádne 6 zilinder je to pravé orechové...pochipíš, ked budeš kupovať 330D, 530, 535D tak si nalistuj tutok prvú stranu vela km bez servisu ti prajem !

Neni to jedno, doma mam kozene kreslo a po hodke si tam musim dat nejaku latkovu deku, lebo sa mi uz lepia vajca o stehna. Chapem, ze koza vyzera exkluzivejsie a krajsie, ale pre mna to nie je. Maximalne si dam spravit na http://www.autopotahy.sk nejaké polokožené s latkovym sedakom.

nadro napísal:

Veru kriste niekto nemusí mať 6valec, aby bol spokojný stačí mu aj 4valec a vozí sa. Veď sa vozí v BMW a aj 4valce sú dobré motory.
Krásne auto, len viac fotiek by to chcelo. Sem s nimi.

Veru, ja som sa doteraz hrkal na 60kw aute co malo stovku za 14s, takze pre mna je to raketa (zatial).
+ By mi to bolo zbytocne, po dialnici nelietam nejako rychlo a myslim si, že na normalne jazdenie to je plne dostačujúce. Bolo by mi zbytočné živiť 6hrnček ked jazdim pijanko tesne nad limity.

salat napísal:
kubog: jasne, ked sa mi auto vrati zo servisu mozeme si dat niekde stretko, neni problem ;) Teraz si to "uzivam" so 105k Ibizou 1,2 TSI a pri zivote ma udrziava len to, ze mozno uz koncom tyzdna sa budem vozit na mojom baworskom kociari :D

Napis mi potom spravu, v BA som takmer furt 8)

kubog
Autor témy

Utorok, 2. Októbra 2012, 11:23

Chalani, viete mi niekto cez diagnostiku pozrieť, koľko kľúčov je k autu priradených a prípadné kľúče navyše vymazať? Najlepšie BA, dík.

kubog
Autor témy

Streda, 3. Októbra 2012, 16:06

Takže dnes som dotiahol sadu letných 205/55/16 Continental Premium Contact 5. Pekne som ich uložil vedla zimných Dunlop 3D.
Momentalne su na aute nejake Bridgestony, su to RTF, tak to ešte pojazdim a potom ich predam, alebo si to necham do zalohy.
Taktiež som nakúpil nejaké aditíva, klasice Castrol TDA, potom VIFko na zimu a taktiež čistič vstrekov + DPF cleaning aditivum (preventivne, som zvedavy, ci to vobec bude mat ucinok)

Sorry za fotky, ale teraz dva dni prsalo a auto je cele zajebane, skusim ho umyt cez vikend. Spinave ho ani nebudem fotit, to tak maximalne interier :smile:

kubog
Autor témy

Pondelok, 8. Októbra 2012, 21:14

Dal som si poslat zdarma prirucku majitela z bavarie. Dnes mi prislo DVD dokonca s voucherom na bezplatnu komplet prehliadku auta v autorizaku, to vzdy potesi. :smile:

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Utorok, 9. Októbra 2012, 08:23

kubog napísal:
Dal som si poslat zdarma prirucku majitela z bavarie. Dnes mi prislo DVD dokonca s voucherom na bezplatnu komplet prehliadku auta v autorizaku, to vzdy potesi. :smile:

Len nepoteší, keď si Tempus povymýšla čo všetko treba porobiť :D
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

kubog
Autor témy

Utorok, 9. Októbra 2012, 13:59

Preto idem radsej do Lamaca. Co som sa tu docital, tak tam by mali byt snad v pohode. Tempusu sa vyhybam velkym oblukom :mrgreen: Ved ja nechcem riesit v autorizaku nic, ale ked mi zdarma čeknu auto, tak preco nie :smile:
Aj tak si BC v Januari pyta vymenu brzdovej kvapaliny, tak mi mozu rovno spravit cenovu ponuku a uvidime.

kubog
Autor témy

Sobota, 13. Októbra 2012, 06:46

Hned z rana prijemne prekvapenie. Mám iPod a USB prípravu, tak som hladal nejaky kabel k tomu.
Vyzera asi takto
Obrázok

Zistil som, ze v bavarii stoji cca 50€, to ma vcelku nasralo, tak som otvoril eBay, tam boli za cca 15-20€, ale furt sa mi to zdalo vela, tak som otvoril dealextreme a tam mali ten isty kabel ešte aj s 12V nabijackou do auta na 2 USB a 4,30€ aj s poštovnym. :mrgreen: Tak som to objednal, ale nechcelo sa mi čakať, tak som skusil, ci s auto bude rozumiet len s klasickym kablom, aky dostavame bezne k iPodu. Cuduj sa svete, zapojim to a pekne cez menu na radiu sa preklikavam cez svoj iPod a pustam si veselo pesnicky. Takze, dalsia radost vo mne :mrgreen:
Jedine ma trochu sere ze vrámci rádia sa mi nezobrazuje polozka playlists, ale tak nasukam si veci do jednoho albumu a vyriesene. :smile:

THX24
Auto: BMW E90 330d LCI
Kraj: Košický

Sobota, 13. Októbra 2012, 16:59

tak ja som tiez hladal a nasiel som tento http://www.saunika.sk/ipod-adaptery/adaptery-ipod-oem-autoradia/adaptery-ipod-oem-bmw-new---2581/

ale tak ked si nasiel za menej tak serem na to :)

ja to chcem na iphon a cez aplikaciu connectedrive pocuvat internet radio :)

kubog
Autor témy

Sobota, 13. Októbra 2012, 18:37

Ja som bral toto
http://dx.com/p/usb-3-5mm-aux-audio-dat ... lack-66507

Ale ako hovorim, neviem ci to funguje na kazdom modeli, ale pouzivam iba samotny klasicky datovy kabel, ktory som mal k iPodu a funguje to bez problemov.

JozefSvob
Auto: E92

Nedeľa, 14. Októbra 2012, 12:09

Ak mas USB v aute,tak ti staci klasicky iPhone kabel...aspon mne staci v E90,nabija ho to,bluetooth funguje a aj aux funguje.

kubog
Autor témy

Nedeľa, 14. Októbra 2012, 12:17

Hej hej, ved presne to som pisal, ze pouzivam klasicky iPod kabel a funguje to bez problemov a aj ho nabija. :smile:

kubog
Autor témy

Re: [E91 320d] Černy kombik (Konečne prezuté, dopreč s RFT)

Streda, 17. Októbra 2012, 17:29

Hoši dnes som bol prezut, chodim do prace velmi skoro rano kedy je okolo 3st a furt mi pipa Anča, že moze byt namraza a nepotrebujem sa niekde vyjebkat + som sa nevedel dockat, kedy dam prec RFTčka.
Tak som tam teda dal Dunlop 3D 205/55/16 non RFT a dopice :mrgreen: :mrgreen: To je jak nebe a dudy, mam pocit, ze si vyvazam rit na oblaciku. Vedel som, ze RFT su tvrde, ale ze to bude az taky kurevsky rozdiel som si nemyslel.
Rovno som dotankoval aj plnu a pridal zimne VIFko, bez aditiva ani netankujem :smile:
Chlapci mi rovno čekli aj vodu v chladiči a vraj do -50 C, takze sme viacmenej pripravení na zimu \:D/

tomas20
Auto: f31 320xd

Piatok, 19. Októbra 2012, 14:38

ja ked som prezul tak som tiez mal takyto usmev z lepsieho konfortu, no na druhej strane mi prislo auto s RFT citlivejsie na volante :-k

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Sobota, 20. Októbra 2012, 00:21

Kubog uz si bol v tom BMW na tu kontrolu? Mne to akurát tiez prišlo, ale chcem vediet ako to prebieha ;)

PS: ja som musel kúpiť ten Y kabel do USB+AUX, s normálnym Apple káblom mi nechcelo prehrávať iPhone
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

kubog
Autor témy

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 11:07

tomas20 napísal:
ja ked som prezul tak som tiez mal takyto usmev z lepsieho konfortu, no na druhej strane mi prislo auto s RFT citlivejsie na volante :-k

To som nespozoroval, bez RFT je podla mna komplet riadenie omnoho lepsiem ale tazko povedat.

SmartBastard napísal:
Kubog uz si bol v tom BMW na tu kontrolu? Mne to akurát tiez prišlo, ale chcem vediet ako to prebieha ;)

PS: ja som musel kúpiť ten Y kabel do USB+AUX, s normálnym Apple káblom mi nechcelo prehrávať iPhone

Som objednany na stredu ráno, dám vedieť.
Čo sa týka káblu, tak jedine mi to nezobrazuje playlisty (ten Y kabel vraj ano), ale nevadi mi to, pesnicky si mozem nahrat do iPodu aj klasicky cez mass storage a cez tlacitko "DIR" si ich vyhladam v danom priecinku, takze sa nemusim otravovat s iTunes.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných