Šubo - "potom daj recenziu na BMW-cena/praca/spokojnost,ak by sa ti chcelo

"
Dam vediet. Ako som pisal vyssie, cena je nieco nad 1000€. Spokojnost dufam bude, len ten cas. Skoda ze Lamac si to dava lakovat externe, aj ked sa typek za stolom tvaril, ze o nicom nevie

"myslel asi zakonu,u havarinej je samozrejmost 0-va spoluucast preboha

"
Samozrejmnost to nie je, ale da sa uzavriet aj taka.
auto111 - "Inak PDR metoda (bez lakovania len vytahovanie preliacin) sa udajne neda pouzit vsade.
Ja som mal zhruba taku preliacinu (na dost podobnom mieste) akurat bez skrabanca a v servise kde robia PDR mi tvrdili ze tam sa to neda."
Mam pocit, ze to ide len pokial to nie je uplne nakraji + toto je preliacene aj priamo v spoji medzi dvermi, cize zboku
"Spoluucast 300 az 500 EUR ?? To mas aku havarijnu ?? Ved bezna je spoluucast 167 EUR a celkom bezne sa da uzavriet aj s
0% spoluucastou (samozrejme pri normalnej vyske havarijnej)."
Spoluucast je vacinou v % a nie vo fixnej sume (mozem sa mylit) Havarijku mam bez spoluucasti. Pravdepodobne si myslel minimalnu hladinu spoluucasti, to by tych 167€ sedelo.
Keby som mal zo spoluucasti doplacat 500€, a mal by som 5% spoluucast, tak to by musela byt skoda za 10 litrov, to snad nie
Darkness - "pekne auticko ... ten skrabancek no stane sa ale kontakt tam mohol nechat usetril by ti peniaze, kedze poistovna ti da spoluucast 300-500e
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
ja som mal nieco podobne na aute stalo ma to 300e

"
Keby nechal kontakt mi poistovna preplati z jeho havarijky nahradne auto. Havarijku mam bez spoluucasti, takze mi je v podstate jedno, kolko to bude stat, preto som isiel priamo do BMW.