hej ten bmw znak je naschval taky ono je fakt ze cim dalej tak aj mne sa to paci menej a menej ... ale vravim nebude to dobre tak to dam dole a hotovo nic sa nedeje ono ked uz je ten roh momentalne cely spraveny tak to je oinom len fakt som zvedavy co to povie na aute
takze disky su konecne vylestene tak ako sa patri celkovo to trvalo dve poobedia vsetkych 8 rondelov s tym ze sa skusali rozne finty a zlepsovaky a samozrejme cibrila sa technika a postup
ps: viem ze neviem fotit ale na jednej fotk je krasne vidiet ako sa krabicka od cigariet odraza 4 krad v limci co svedci o tom ze nazivo to je fakt ako zrkadlo bohuzial 8mpx fotak v mobile zazraky robit nedokaze ale ked budu na aute popridavam viacero fotiek to je ale momentlane na detialingu a neviem sa dockat kedy sa z neho vrat
no tak nejako fakt tam uz nieje co pomaly lestit len treba niekoho kto to normalne odfoti nie ako ja mobilom ... mam ich vylozene na chodbe a zakazdym ked idem okolo nich len zasnem ze co som to spravil na stredoch je v tych spodnich miestach pri limci na 10Jdisku trosku popukany lak inak to je uplne v poriadku a samozrejme su zadrbane strasene, kazdopadne ked budu bubaky tak stredy idu do gunmetalu myslim si ze k tej diamantschwartz farbe sa to bude brutalne hodit
Inak auticko sa mi uz vratilo z detailingu na ktorom sa venovali interieriu tak hned ako budem mat fotky k dispozicii sa tu s vami o ne podelim