Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
no kedze uz je pokrocila hodina tak mu volat nebudem ale zajtra to nebude prijemny telefonat ... ano pekne bolo sice ja som to vravel stale ale aby bolo dokonale pytalo to celolak a nejake detaili a zial na nic z toho som nemal peniaze a hlavne nicit to auto na bratislavskych cestach mi bolo luto akos om uz spomynal takze preto som ho radsej dal s dufanim do dobrych ruk ale teraz mi je normalne doplacu
drobnosti za 15-20 eur ale on ich nekupi...Slovensky lud je divny...
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS PROTECT ME FROM WHAT I WANT Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils Pri vymene oleja u nas a pouzitie Millers dame preplach motora zdarma.
tak chalan to nemal najruzovejsie s financiami tiez ale tak s tym to auto bral ... ja som sa o detaili nejak extra nestaral ked sa dalo tak v pohode ale prvorade boli podstatne veci a teda v celku aj tie nakladnejsie
uvidime ako este dopadne coupe ... hadam sa vsetko podari tak ako si predstavujem ale je mi jasne ze cabrio je o inom len je to drahy spas a ne pre studenta na strednej som rad ze som ho dal do takeho stavu v akom bolo kde by som nabral dalsie peniaze takt o fakt netusim