az teraz ako to niekto(michaltt) zaktualizoval som si to pozrel.. velmi prijemna zmena, parada fakt to auto niet co vytknut, okrem kusocek schovanych zadnych diskov, ale na vacsine fotiek vyzera paradne a ta drobnost v podstate zanika :)
tak autíčko funguje, poslúcha :) akurát včera som ho bol prevetrať poriadne vizuálne sa takmer nezmenilo od toho čo je na fotkách, ale tak zmien bolo dosť.. ale samé drobnosti... až na motor. už je tam 2,8 double vanos. s krátkym difom to má celkom dobrú pružnosť. uvidíme kolko ten svor vydrží. ale aspoň je autíčko svižné :) čo sa týka schovaných diskov, tento problém asi riešia disky z e34 čo mám doma..ale neviem či to doriešim túto sezonu či bude chuť a čas...
si to tak mimochodom spomenul ako keby to bol len nejaký detail Keď som si prvýkrát pozeral tvoj príbeh tak som si vravel, že je škoda, že také krásne je len dvojliter. ako vidím, už nie je Ako vyzerá interiér? jeho fotiek je tu poskromne
interiér.. pred 2mi rokmi tam išli sedačky z M3 3,0.. ale už mám doma dalšie z 3,2... no veď nejaké fotky intošu by som už asi aj mohol porobiť, to je pravda :) potom sem hodím :)
pekneee pekneee :-) no 0,5cm podlozky ja som mal s origo srobami a je to risk jak svina, to drzi tak na troch zavitoch takze aj na tie treba dlhsie sroby.. ale ja by som dal aspon 1cm, ked ne viac a Ackove gumy :-) a mas to vybavene.. velmi pekne auto
fuxxo, podložky už neriešim, mám doma 17" disky 8J ET20 a 9J ET22 takže budem mať problémy skôr opačné :) niečo ako ty.. neviem ani aké pneu dám, zavalcovať lemy bude treba trošku.. len neviem či tie problémy dorišim tento rok. možno je už aj tak neskoro už som aj rozmýšlal,že by som ťa skočil pozrieť :) lebo aj leštiť falce budem musieť...
pneu do zadu 235/40 bude to akurat, kus aj Acko mensie bude.. a tym padom aj mensia sanca suchania vzadu ak sa vobec tie 9J et22 tam vmestia bez toho nahod aspon foto diskov
tie disky som už videl na pár E36kách.. takže dať sa to dá.. len či to stojí za tú námahu..treba mať aj čas a chuť na to..dalšia vec,že by to chcelo asi štelovák.. mám to asi nízko na to,že tam chcem napchať také disky...a jedno s druhým stále.. k pneu, videl som na 8" vpredu 215/40R17..vyzeralo to celkom dobre... mám doma 215/45 tak možno skúsim najprv tie. zadok 9" bude ale zaujímavý..tam neviem čo dať. čo sa týka diskov, ostal som verný dizajnu :) sú to sekery z E34 M5 http://img156.imageshack.us/img156/8884 ... resize.jpg takto nejako by to mohlo vyzerať http://gallery.pcraj.com/out.php/i14072 ... 28150o.jpg