... všetko o BMW ...
 vždy sa na niečom pracuje
  vždy sa na niečom pracuje   
  . a intoš nafotím ked tam bude všetko čo chcem  :) tento rok sa ešte nejaké zmeny plánujú tak uvidíme
 . a intoš nafotím ked tam bude všetko čo chcem  :) tento rok sa ešte nejaké zmeny plánujú tak uvidíme   to be continued ...
 to be continued ... 

dracik.bmw napísal:Krasa Krasa Krasa...Viac ma nenapada

ty tam máš sedačky z M3?
 ty tam máš sedačky z M3? 

Majo320 napísal:Majo vždy keď komentuješ som si všimol tento smajl (je to krasa
 ) ale pripájam sa k tebe ale chývajú mi tam asi podložky.Ten zadok sa mi zdá trocha utopený :) ale to je asi jediné čo môžem natom aute vytknúť hehe
 ) ale pripájam sa k tebe ale chývajú mi tam asi podložky.Ten zadok sa mi zdá trocha utopený :) ale to je asi jediné čo môžem natom aute vytknúť hehe  
 neviem či vôbec pomôžu niečo
  neviem či vôbec pomôžu niečo
 možno niekedy skúsim facelift look ladvinky ale to sú veci čo ma moc neserú...
  možno niekedy skúsim facelift look ladvinky ale to sú veci čo ma moc neserú... Tak to je brutalna E36
  Tak to je brutalna E36   Neskutočna nádhera!!! Športová elegancie, decentne, krááásne!!!! Neviem ešte ake, ale proste SUPER!!!
  Neskutočna nádhera!!! Športová elegancie, decentne, krááásne!!!! Neviem ešte ake, ale proste SUPER!!!  
 a to sa mi tak pacila
 a to sa mi tak pacila  nadherna je keby som chcel svoju tak spravit treba komplet M-packet a dalsich milion veci okolo toho ale ta farba je uzasna prekrasna prenadherna :) calypsorot je uzas a som si vsimol nemas prednu masku po facelifte co ? mas taku istu ako ja ?
 nadherna je keby som chcel svoju tak spravit treba komplet M-packet a dalsich milion veci okolo toho ale ta farba je uzasna prekrasna prenadherna :) calypsorot je uzas a som si vsimol nemas prednu masku po facelifte co ? mas taku istu ako ja ?