... všetko o BMW ...
nadro napísal:trojvalcova doba je tu uz par rokov, ked si si nevsimol, napriec roznymi znackamiNuž ide doba trojvalcova....
mitocross napísal:to neviem, lebo ja co som jazdil aisin s dizlom tak to jazdilo viac jak slusne, vobec ziadny problem s tym nebol, nezda sa mi ze by hdm prevodovka trhala a uz vobec nie ze viac jak hocijake dsg, nemal si sport rezim zapnuty?Ked som mal pozicanu X1 25i s Aisinom, tak som nadaval, ze mi to trha hlavou snad horsie ako DSGcko v starej Q5 olympiade. Vtedy som presadal zo zf6hp. No ked je toto este horsie, tak to musi byt riadny fail.
Coupe caka na diely?
mitocross napísal:vies co, mam to najblizsie, co ale ocividne by som nemal brat za dovod preco tam chodit, ale poznaju ma tam, ja poznam ich, kupoval som tam auto, chodil som tam uz aj so starsimi autami..neviem no, kazdopadne sa musim nad tym vsetkym zamysliet. brno je brutalita, ale je to dost daleko, plus ta ujebana cena za 10 dnovu dialnicnu v cechach je na hlavu, aj ked je mozne ze budem kupovat rocnu aj tam, takze uvidime.. este som rozmyslal nad tym trnavskym, to je uplne novy predajca/servis, cerstvo otvoreny, takze ktovie jak to tam funguje..Nakoniec to asi dopadlo najlepsie ako mohlo,ci?
Inak mas nejaky velmi silny dovod, preco chodis do Nitry?
Ja som z Nitry a po dobre mienenej rade jedneho insidera som tam nebo ani raz. A pocuvam stale tie iste historky.
S tym Aisinom som praveze bol velmi prekvapeny. Sport a normal bol maly rozdiel. Jedine, ze by to bola silno zodrana predvadzacka. Mala 10000km nabehane. Inak fakt neviem, nechapal som.
//MPower napísal:kvalitny pristup tiez, a to vsetko v zaruke si mal riesene? do automotivu chodieval kamos so starsimi autami, co mali tu sekciu, a tiez bol spokojnyJa som vymenil AutoPalace po tom čo mi po reklamácii bŕzd auto vrátili z chybou neopravené za Auto Motiv BMW a jediné čo ľutujem že som niekedy vkročil do AutoPalacu.. Najvyšší čas vymeniť servis fuxoInak video poslali aj mne z AutoMotivu. Nedávno som reklamoval trasenie volantu pri vysokej rýchlosti. Prv mi volali že mali pneu na nejakom špeci stroji a nie sú rovnomerné že to môže spôsobovať to. Tak som kúpil nové pneu nech to prezuju a dajú vedieť. Keď im prišli pneu mi volal že bol sa s tým technik previesť že trasenie tam už nie je ale že ešte zavolali nejakého špeci technika pre BMW M (neviem či nie až z Nemecka) a ten sa dôjde pozrieť na to osobne. O pár dni mi volali že bol si auto pozrieť a že sa mu úplne nepozdávali predné ramena že už ich mám objednané a o pár dni bude auto hotové. Aj tak bolo, prislo mi video kde mi povedal že auto mám nachystané, umyté a môžem si prísť preňho. Práca spravená 100% nakoľko od 135km/h+ začalo triasť a teraz ani pri 250km/h nič tak že spokojnosť. Hlavne že aj u teba všetko dobre dopadlo Fuxo a po 100tis km ti prestalo pískať turbo
boborjelotor napísal:ja som tiez bol uplne vpohode vzdy ked som sa k tomu aisinu dostal v nejakom aute..ta dvojspojka v BMW ale vazne stoji za chuj, ja som si dlho myslel, ze renoldova EDC je koktava, ale ked som soferoval tu v bmw tak som bol fakt nemilo prekvapeny.
Ja som s Aisinom bol spokojny docela dost.
A fuxxo hentie LCI zakladne sedadla su o triedu lepsie ako to co tam bolo predtym, gulate stolicky z MINI, proti tymto lci sedadlam uz ani velmi netreba sport sitze lebo tie uz nepridaju na velkosti velmi, max vytahovaci sedak ale kedze cele sedadlo je furt uzke, tak aj tak to velmi nepomoze.
rija je araver, takze zrejme ako vo vsetkych 3 dealeroch araver, kde som za poslednych 10 rokov kupoval auta - predajne sluzby velmi dobre, popredajne na infarkt.