serus,
tak po dlhej dobe nejake tie updejty..
auto ma uz nieco vyse 62 000km za 1.5 roka.. pred cca 2 tyzdnami bolo auto na velkom servise po 60 000km, secko sa spravilo, mal som akurat za celu dobu co auto mam dve reklamacie, jedna z nich sa este riesi, uvidime co z toho bude, vpodstate to nieje ani tak funkcna vycitka ako skor fakt ze to strasne leze na nervy, nejak sa zasekava rucna brzda alebo su s nou nejake problemy, lebo permanentne to skripe ked idem pomaly, do cca 20kmh, a je to urcite v zavislosti od rychlosti, pri parkovani napriklad je to nonstop, alebo ked vytahujem auto z dvora a vyzera to jak 30 rocny favorit :-/ takze som to riesil, ale akurat sa to nedialo ked mali auto v servise, aj ked neviem jak je to mozne, asi to neskusali poriadne.. kazdopadne natocil som video a poslem to do servisu, nech sa to ulahci, a uvidime..
dalsia vec ktora sa stala vpodstate par tyzdnov pred velkym servisom, vtedy ked prisli tie vacsie tepla, tak sa mi proste zacala supat laktova opierka, z coho som bol dost sklamany, lebo to znamena ze je to kozenka, a je to aj vidiet, nechapem preco prave laktovku ktora je velmi namahana cast interieru spravili z takeho materialu, kedze napriklad na tapaciroch laktovka je z koze.. ale nevadi, lebo minuly tyzden (cca tyzden od servisu) som dohodol stretko a vymenili mi ju za novu hned.. takze klobuk dolu za toto, lebo bolo celkom neprijemne sediet 5+ hodin v aute a zakazdym si prilepit laket na opierku
no a vcera sa mi konecne podarilo nalepit aj splittre, kedze som doteraz nemal poriadnu obojstrannu pasku

ale uz su tam a vypada to super, a je to praktickejsie jak ked to bolo cele pokope aj s tim lizatkom obrovskym nizkym..