... všetko o BMW ...
kadli napísal:no 70-80 metrov je len prijazdovka dozadu + statie pred garazou..Asi jiná liga, tohle by bylo u nás za den i zalité betonem 😉
jararak napísal:pecka :-O hore mas taky mezonet? to vyzera zaujimavo :-)tiez som staval taku malicku kutilnu na lopaty a podobne hracky, podoris je 8x9m
pistacik11 napísal:taky je ciel, casom.. teraz asi urcite nieFuxxo ty buržujale bude to pekná veľká garáž
to asi ešte niečo zaujímavé pribudne do nej, či?
Zeky3 napísal:presne, tiez sa na to spoliehamDobré to budeOno teraz sa Ti zdá že aké je to veľké ale keď to bude postavené už Ti to také veľké pripadať nebude a keď dáš do tej garáže afto a pár vecí tak už vôbec nie.
Tak ako si sám povedal, raz to urobíš poriadne a nemusíš neskôr pristavovať zasa. Nech sa Ti darí s projektom a informuj o postupe, myslím že viacerých to tu bude zaujímať
Slavino napísal:tak zadarilo sa noPecka, si sa do toho zhurta pustilSom nevedel ze ta garaz uz je taka blizka buducnost. Nech sa dari teda! Som zvedavy na vysledok
jararak napísal:aha tak, no asi vsade su nejake nevyhody, ked nemame 500 000€ na 40 arovy pozemok a vilubola by to pekna predstava, ale starostovi z toho stoja vlasy duplom, mezonet sa nekona, hore je “sklad” kedze mame tak vysoku spodnu vodu, ze mozem poharom naverat vodu zo studne, taktiez v dome nemam povalu a mam az jednu skrinu na vetrovky, vsetok ostatok su komody, bohuzial znizene stropy a sikminy robia svoje a neni kam dat v dome skrinu.
nemam to na hranici, mam to este meter za plotom moje
TT-SIMIK napísal:diki kamo :-) a presne si to vystihol, tie ceny su fakt hore, ja som si to vsimol hlavne na nehnutelnostiach ako isli uz len ceny pozemkov v tejto dedine hore, lebo akurat 5 rokov dozadu som kupoval, a teraz pozeram ze som pomaly na ceneFuxxo drzim palce z garage😉 Ja som teraz po par rokoch sa pustil pred rokom do oplotenia,dlazby,zahradneho domku+pergoly,bazenu,dlazieb...Ceny su uz uplne inde ako pred 5rokmi...To co ma stal 130m2 dom z komplet vybavou,tak to ma stalo vsetko okolo zahrady co som pisal....5000ks tvarnic,130m3 betonu,2tony zeleza,-300ton hliny,+200ton strku,240m2 dlazby a xy veci....Ta boom je stale velky,ale ceny tiez poriadne narastli....Ale zijeme len raz👍
pablohablo napísal:nastastie som trafil na takych, ze klobuk dolu.. chlapik aj ceny betonu a stavebnin vybavuje take, ze odpadavam, takze zatial okej :-)najhorsie je ze ked tam nestojis s vodovahou, metrom a teleskopickym obuskom tak to mas secko krive a odflaknute jak veza v pize ale platis jak keby bojnicky zamok stavias