... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Re: BMW E36 318is Moje prvé Báwo !!!

Utorok, 5. Novembra 2013, 22:25

tu je viac druhov radii ak by niekto chcel

http://e30-talk.com/e30-wikipedia/t-aux ... 83007.html

TadeasDesign
Autor témy
Auto: E38 735i
Kraj: Trnavský

Pondelok, 18. Novembra 2013, 17:23

Som tu dlhsie nebol. Tak konecne som vymenil snimac vacky :smile: a zaroven sa mi aj neco pokakalo :roll: ako som nastavil tlmice full strong utrhlo ulozenie tlmica z kasne :-k plech zdravy a nevydrzalo to :cry: tak dnes som behol ku krstnemu a zavarili sme to a nastriekal som to cele zinkovym sprejom zaroven som bol na diagnostike vymazat zavady. + Potrebujem plynove vzpery na kapotu.

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

popo3d
Auto: 318is
Kraj: Košický

Pondelok, 18. Novembra 2013, 17:44

fu nechapem ako ti to mohlo urvat ... asi to nepotesi no

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Pondelok, 18. Novembra 2013, 19:26

Fuha tak to som este nevidel
Co si s tym skakal? :mrgreen:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

TadeasDesign
Autor témy

Sobota, 23. Novembra 2013, 20:21

Tak pomenili sa dake capy zimne gumy som prezul v praci som sa dostal ku dobrej sade zimnych \:D/
Na borbetoch sa bude zime pracovat. Sa tesim ako ich nahodim a pustim to dole :D este cakam na strong flex silenty

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Sobota, 23. Novembra 2013, 20:57

Pekne su s tymi puklickami :)
Klub tvoria ľudia, nie autá...

germancars
Kraj: Bratislavský

Sobota, 23. Novembra 2013, 23:18

puklicky :thumbup:
folia na svetlach :-& (radsej si tam mal angeleyes dorobit)
absencia kridla :-&
kolesa ak ides spravit tak ako mas na fotke stranku predtym tak :-&
odtrhnuty uchyt :-&

celkovo mi je toho auta luto momentalne..ked slo od dogga vyzeralo tisickrat lepsie

TadeasDesign
Autor témy

Nedeľa, 24. Novembra 2013, 00:22

[quote="germancars"]puklicky :thumbup:
folia na svetlach :-& (radsej si tam mal angeleyes dorobit)
absencia kridla :-&
kolesa ak ides spravit tak ako mas na fotke stranku predtym tak :-&
odtrhnuty uchyt :-&

celkovo mi je toho auta luto momentalne..ked slo od dogga vyzeralo tisickrat lepsie[/quot

Ta folia mi tak tiez uz moc nesmakuje svetla hodlam vymenit a co sa tyka toho ako ju porobil dogg asi tolko ze sa zacina odlupovat farba z prahov kde povodny lak ani neprebrusil ked to preblafol sprejom cize sa to lupe neskutocne ... german ty si cely cas len pritakaval a uz asi do konca zivota aj budes... pozri je to moje auto riesim si ho ako ja chcem snazim sa momentalne o technicky stav ktory tomu chybal no a aj tak vsetko co dog na aute urobil budem muset bud opravit alebo prerobit aby to bolo funkcne a aby to nevyzeralo len ako ze to je pekne.
Nechcem tymto povedat ze by bolo auto skarede Mne sa pacilo akym stylom ho dogg porobil prave preto som ho kupil.
Ale ta kvalita prace otras ved tam polka veci nesla kastlik prelepeny izolackou okna blbli proste milion drobnosti ktore som dal dokopy a ja nechcem mat auto len na oko v poriadku ale aj skutocne mojko =D> ](*,) :-" :-({|= :thumbup: :bmwball: :smile: :wink:

banned

Nedeľa, 24. Novembra 2013, 00:53

A potom kup od klubaka auto, och moje nervy, keby ten tlmic utrhne na dialnici pri 130tke tak by si sa mohol zabit! Je toto spinavost co sa robi na tomto slovensku skurvenom vyjebanom, a zaroven chudak auto. Osobne keby sa mi toto stane na aute, v ten den ho jebnem do srotu, zivot ohrozujuca haraburda.
banned... ...connecting people :)

germancars

Nedeľa, 24. Novembra 2013, 06:47

ja nemam komu pritakavat ale nick mas tadeas design a esteticke citenke nulove. to auto vyzera ako kazde auto v rukach cerstveho drzitela vodicaku. silene upravy ktore ako celok nedavaju ziadny zmysel.
u dogga aspon to auto z dialky vyzeralo top, ze niektore veci odflakol o tom si mozes nieco pomysliet ale mal si dotiahnut ten stav v akom si to kupil. ale nie ty hned nastriekas ladvinky na cierno aj ked to k nicomu nepasuje, potom zabijes foliu na svetla co uz vobec k nicomu nepasuje a ani sam nevies naco si ju tam
dal, stredy kolies chces dat na cierno co konecne uz tie kolesa vyzeraju na urovni s puklickami tak zase budu vyzerat ako od ciganov a aby to nebolo malo este aj predas kridlo co davalo tomu mrtvemu isu trochu punc jedinecnosti. este by si mohol zrkadla streknut na cierno ala fabia junior a bude to dokonale dielo

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 24. Novembra 2013, 09:47

mne sa paci ze dava dokopy technicky stav auta, ostatne veci ako ladvinky, folia na svetlach to je len bizuteria ktora sa da lahko zmenit

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 24. Novembra 2013, 10:01

Kraken napísal:
mne sa paci ze dava dokopy technicky stav auta, ostatne veci ako ladvinky, folia na svetlach to je len bizuteria ktora sa da lahko zmenit

moja rec :thumbup:
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Hugino
Auto: E61&E70

Nedeľa, 24. Novembra 2013, 10:17

Chlapi zabúdate na jedno : je to jeho auto a môže si s ním robiť čo len chce. Aj keby si oblepil každý diel kasne inou farbou a vyzeral by ako primáš nejakého cirkusu, keď sa mu to páči tak nie je o čom :wink: ( Mňa osobne mrzí že si dal dole to krídlo, vyzeralo to zaujímavo a pekne - veľmi málo E36 ich má )
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

TadeasDesign
Autor témy

Nedeľa, 24. Novembra 2013, 11:16

Tie kola nebudu mat stredy cierne farbioslepy ? tie svetla som chcel trosku oszivit preto som dal na skusku foliu ta tam nebude len sa mi ju esce techcelo odlepovat najprv musim dolakovat diely ktore sa nakoniec aj tak olupu kedze to je fusersky urobene a kridlo gt je top ale chcem nieco nizsie lip mam doma ked sa nastrieka zalozi sa spetaky si ty nastriekaj na svojej fabii ....

Plany ktore mam su: zohnat difuzor nalepit lipko vo farbe auta !!! (german dobre citaj) porobit technicky stav nasetrit na poriadny podvozok vyska tuhost svetla pojdu nove cockove nie zastriekane aby som nic v noci nevidel do nich uhp led v3 a hid 6000k...
Kolieska limce chrom a stredy si este poriadne rozmyslim ale paci sa mi sedy matny ale este sa to moze zmenit. Ladvinky chromove kedze limce budu chromove. Ak zozeniem zadny Mpak naraznik kupim GT kridlo.

TadeasDesign
Autor témy

Nedeľa, 24. Novembra 2013, 11:27

A dalsia vec ten diferak ked ste zakladali asp pretesnit ste ho mohli! ja to budem muset dat dole a pretesnit... :roll:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 26 neregistrovaných