Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Puklicky som nemal dog mal ine to boli tusim bbs ked som odchadzal od dogga s autom pytal s ama ci ich nechcem ale kedze nepasovali tak som ich nechcel a ten spravny efekt to bude mat ked budu urobene kolesa tak ako mam v plane tesim sa na leto
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
napajkoval som dva kabliky a uzemnenie brnkacka ked kliknes na link je tam fotka kam to napajkovat ak mas ine radio musis najst dakde na nete kam to napajkovat
mám to isté, len ho musím ešte prekáblovať, lebo nejaký garážmajster keď tam dával luxusné radio senkor tak to cele vycvikal....a vôbec sa do týchto vecí nevyznám