momentalne som prisiel z dovolenky tak pomali na mna a cil mam kopec roboty s robotou, tak musim riesit ine problemy, ale zajtra sa ide do motorservis koleno, a poriesit piesty a ojnice nove, a este sa uvyzuje nad vackami a ventylmi uvidime aka bude cenova ponuka
Ani mne, este ze som objavil tento pribeh, sice len dnes ale objavil! :-) mam 135kw a tiez chcem ist do 300PS + zivotnost :-)
Fuxxo napísal:
mas pravdu chlape, ale preto to nemozes vzdat! su tu ludia ktorych ten tvoj pribeh bavi (napr. ja ) a ja chcem vediet vsetky info a postupy jak sa to vyvija..
viktor . bude to chciet iny motor aky mas . novsiu verziu .. fuxo jasne ze nekonci . motor mam uz poskladany a auto zostava mladsiemu bratovi . ja mu len nahodim motor a vsetko ostatne je na nom. aj ked to nechce ladit az na taky vykon . ale ja ho donutim teraz zase sertim prachy na dalsie veci okolo motora .
Ved toto, budem sa musiet pohrat so 150kw, ale kamarat ma v ibize 1.9 tdi 270ps takze sa mam na koho obratit, ale myslim si ze zo 135kw motora sa da realne spravit 270-280 ps :-) uvidime co z toho bude, teraz musim dat dokopy prednu napravu a na jar kasnu, cez leto alebo na jesen budem riesit motor :-) kazdopadne tvoj pribeh a auto su popici :-)