Keby si vedel nieco o parametroch vstrekov (nie len LUDOVO povedane velkost/priepustnost), tak by si taketo kraviny nepisal. Ako som pisal, rozdiel medzi vstrekmi je minimalny, vhzladom k cene vstrekov (ak su stare dobre) uprava nie je rentabilna, maly prinos na vykone. Do kedy spojka drzi nie je otazkou koni, skor krutiaku a jeho !priebehu!, kone su druhorade (samozrejme krutak hore = kone hore, bez toho sa neda), ale asi sa v tom moc nevyznas ked pises take veci - tvoja vec. Ak to chces hrat na zivotnost, prosim, no urcite ti vstreky z 535 nezarucia nejaku extremne dlhsiu zivotnost oproti terajsim vstrekom, pri spravnom zaobchadzani (zahriatie, dochladzovanie) sa tomu nic nestane. Isiel som v aute, ktore bolo seriove, iba spojka a diferak iny, 400ps a vstreky 150kW. Jasne, nechces aby som ti pisal do pribehu, lebo vies, ze mam pravdu, kludne si to daj premazat tieto moje mudrosti aby si bol ty mudry

Ked mas limit na vstrekoch 300ps tak ich mas na konci zivotnosti, alebo mas zleho upravcu. Tiez neviem ci si tie tvoje vykony meral alebo "nejako vypocital", bez merania je to iba tlachanie do vetra. Mam na mysli meranie na brzde ludmi, ktori vedia co robia...