... všetko o BMW ...

i když se těším na dobu až zas odzvoní modním A-čkám
 i když se těším na dobu až zas odzvoní modním A-čkám  

, vyrabeji se jen v par rozmerech, teda konkretne v 5x120 jen v techto co mam
, vyrabeji se jen v par rozmerech, teda konkretne v 5x120 jen v techto co mam  takze tady neni na vyber, ty zadni pneu se mi taky extra nelibi, ale jinak bych to tam nedal a rezat a varit blatniky sem nechtel
 takze tady neni na vyber, ty zadni pneu se mi taky extra nelibi, ale jinak bych to tam nedal a rezat a varit blatniky sem nechtel  uvidim pri snizeni, pokud se vejdou 225ky, dam 225ky.
 uvidim pri snizeni, pokud se vejdou 225ky, dam 225ky.

asi mas pravdu. Vymenit olej v prevodovce a diferaku ten uz mam doma origo MTF-LT2 a SAF-X0 do diferaku.
 asi mas pravdu. Vymenit olej v prevodovce a diferaku ten uz mam doma origo MTF-LT2 a SAF-X0 do diferaku.

Miloš_330i napísal:Tá pneu je tam riadne natiahnutáNehrozí pri prudkom zatáčani, resp. nejakom drfitíku, že sa vyzuje z disku?

Pak řeším tu sport anténku, ale zatím jsem na nejnižší ceně 26€, což je celkem dost :-/ ... zkouším nějaké bouračky.
 Pak řeším tu sport anténku, ale zatím jsem na nejnižší ceně 26€, což je celkem dost :-/ ... zkouším nějaké bouračky. 

FreeMaroStyle napísal:Ano, fólie si lepím sám. Zkusím se ještě podívat na ebay a různě po světě a když nic nenajdu, tak bohužel asi to obětuju za 85mm dlouhý kus plastu s trochou kovu
 a zadny difuzor je pekny decentny.. ako mame s Kamilom :)
 a zadny difuzor je pekny decentny.. ako mame s Kamilom :)
Miloš_330i napísal:Tá pneu je tam riadne natiahnutáNehrozí pri prudkom zatáčani, resp. nejakom drfitíku, že sa vyzuje z disku?