... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:Neskutocna foto... Viac takychto prosim!akurat si prechadzam archiv trocha, a natrafil som na stale jednu z najlepsich fotiek ake som kedy spravil :-) to boli casy..![]()
bmw334L.jpg
Napster050 napísal:to si na omyle, aspon teda ja som take kyble nikde nevidel, a mam z obi dva take lacaky, a tie rovno vyjebem do kosa, lebo ked tam natankujem 20 litrov vody a dvihnem ho tak sa rovno polka vyleje..Predražené kyble od chemical guys.... rovnaké majú za pár korún v Merkury markete len s iným logom 😂
matei napísal:jednoznacne presne takOno ked si potrpis na kvalitne umyvanie a detailing, potrebujes aj kvalitne prislusentvo a pripravky... v merkury asi nemaju kyble so spodnymi sitkami pod ktorymi ostanu hrubsie necistoty. Kyble raz kupis a pouzivas par rokov, pokial ti do nich zena z casu na cas nenahadze hlinu ked presadza kvety 😄
Inac chvalim dobry vyber pripravkov od chemical guys a carpro 👌
starynovy napísal:preco myslis ze idem na 4ku davat keramiku?Predvcerom som umyl dokladne, dal som kraków, zasrate a kilo much. Splachol som vecer wapkou, teraz som dosiel z BA, zasrate, 2 kila much. Neviem ani ako to nazvat, len proste obdivujem tu snahu a schopnost to umyvat. Ja uz som si svoje 2 razy vycerpal, znovu az ked pojde na predaj/po zime.
ViktorDDD napísal:Ak ti mozem poradit, volil by som cleaner a kondicioner od spominaneho vyrobcu Chemical guys, osobne s nim skusenost nemam ale v roznych zahranicnych diskusiach maju len dobre hodnotenia. Pokial si ju este nikdy necistil potom by som isiel do Colourlocku, maju taky jemny penovy cistic a potom to len osetris ich kondicionerom. Vela ludi odporuca cleaner a sealant od vyrobcu Dodo juice, no mne po aplikacii cisticu zacala zchadzat farba z koze, aj nasledne po jeho zriedeni 1:1, z bezovej koze ostavala na handricke pri zotierani ocistenych miest farba. A cital som uz o viacerych pripadoch kedy ta farba zacala pustat, neviem cim to moze byt, mozno su tam silnejsie rozpustadla... inac som kozu cistil kefkou od Colourlocku. Postup asi poznas, ak nie tak skus pozriet na stranku http://www.detailingclub.cz/a kozu cim cistis/impregnujes? rozmyslam ze moja este asi od nova nebola nicim a to uz je kilometrovo davno nepredajna hajtranechcel by som kupovat x drahych pripravkov s neistym vysledkom