s tymto sa ale musim pochvalit, uz dlho som mal deficit uskladnovacich priestorov na detailingove veci, po roznych taskach a kufrikoch vselijakych rozhodene, tak som sa konecne dopracoval k normalnej sade kufrikov, povodne som mal vykukany stanley fatmax TStak, tak som behol do bauhausu, aj som si to pokukal secko pekne, moze byt, az kym som nenatrafil vo vedlajsom regale na polsky vyrobok, ale na tom uplne nezalezi, vola sa to qbrick, a o par eur drahsie jak TStak, ale uplne uplne iny level, ziadne plantave tenke plasty, rozhrkane spoje, panty, hrkave kolieska.. hrube masivne odliatky, vacsi priestor, vnutorne priehradky, atd. strasne som sa potesil ze som take nieco nasiel, pripada mi to kvalitovo jak milwaukee co ponuka, akurat niesom ochotny zaplatit 400+€ za par kufrikov.. tento set stal 165€ a je to fakt masivne, obrovske, a za tie peniaze pochybujem ze existuje nieco lepsie.. takze ked niekto potrebuje nejake mobilne alebo aj nemobilne kufriky, tak odporucam qbrick. v bauhause v BA maju asi skoro vsetky casti z tohto systemu..