takze takto to bolo ze tesili sme sa asi dva vikendy z jazdenia, po velkom servise..

klasika.. odisiel som polsko, plus dalsich 2500km, cize 3500 dokopy.. ale dolieval som celkom kvalitne hydraulicku kvapalinu, a pod autom bola stale vacsia a vacsia mlaka.. zhora sa nedalo nic vidiet, ale letel som na dovolenku, tak som nechal auto u mechanika v servise ze nech sa na to pozre a kym budem prec tak to da dokopy.. tak vratim sa skoro po dvoch tyzdnoch z dovolenky, auto na tom istom mieste, zhodeny kryt, nic s tym nespravil vpodstate, lebo sa prislo na to, ze tece servo.. a to tak ze pol litra za tu dobu co to stalo nenastartovane :-/ kamos sa do toho ale nechcel pustat, lebo naprava dolu vsetko von, atd. a nema stojanovy zdvihak, takze by to bolo fakt o hubu.. tak som zavolal dalsiemu kamosovi, thomasovi do vrablov, autopia garaz, mozno niektori poznaju.. a aj som urobil dobre :-) auto som tam zobral minuly tyzden utorok, v stredu uz som mal fotky tohto typu:
before

after

a uz to odpocivalo..

servo islo do popradu na repas.. v stredu sa vratilo v takomto stave..

a stvrtok vecer som si isiel pre auto

absolutna spicka, ti chalani su psychopati
takze konecne jazdim.. som zvedavy co bude dalsia vec co sa vyjebe :-/

jedina moznost je nechat to auto ako vikendovku.. davat na tom vela km mu proste neni sudene v takomto veku.. lebo cloveka to aj jebe, ze vrazi do toho 2 litre, stoji to mesiac, pojazdi tyzden a zas moze do toho jebnut niekolko stoviek, o tie prachy ani nejde, ale o ten cas..
ale este ma caka farbenie interieru, tak na to sa tesim :-) pred zimou..