tak dnes som mal "uspesny" den.. po ani nie 3 hodinovom spanku ma o 5:20 rano zobudia dvaja spoluobcania nepretrzitym zvonenim na zvoncek, kocka vybehla von ze ci im nejebe a ked ma volala ze aby som vysiel uz som vedel ze volaco je zle.. vyzeralo to asi takto

najprv som si myslel ze jaky zakerny zebrak to mohol spravit, ale potom ma napadlo ze ja kokot som si nechal penazenku v aute vo dverach, a nejaky kokot isiel okolo a proste mu to podalo ruku a uz to bolo v prdeli.. nastastie hotovost zo sebou nenosim, vsade platim kartou, ale tym padom kreditka v pici, obciansky, vodicsky v pici, zdravotna karta v pici, vsetky shell, a podobne bonusove karty v pici a skoro vsetko som mal nove, max pol roka. takze som neskutocne stastny, keby tu skurvenu penazenku aspon zahodil na zem niekam, ale nie, urcite chcel spravit co najvacsiu skodu..
takze po dvojhodinovom cakani na policajtov ktori sice nic nevyriesili (nemali ako, ziadne dokazy neboli), ale aspon boli ochotni, som sadol do fabie a obehal jeden policajny urad kde mi vydali docasny OP a VP, a potom som si isiel vybavit na druhy urad normalne preukazy, kde som dostal hned jednu bombu rovno medzi oci, ked som zistil ze obciansky ked chcem urychlene, tak ma bude stat skurvenych 36,50€!!! do pici a samozrejme ze to potrebujem, lebo bez neho mi novu kreditku nevystavia a bez kreditky som strateny.. takze som tam nechal dokopy s vodicakom 43€, dakujem pekne.
ale aspon to je vybavene a rovno som otocil aj hurbanovo, u norika som bol pre druhe sklo, za krasnych 25€, a s mechanikom kamosom sme to rozhodili, co bolo o hubu, vycistili, co bolo este viac o hubu a nahodili nove sklo, takze je to hotove v podstate. akurat som 100€ v minuse
odjebat ruky takymto zebrakom pojebanym, keby som ho stretol tak ho asi zaskrtim za to.