tak konecne som sa dockal aj ja, a aj vy sa dockate

som rad ze to mam konecne z krku..
v prvom rade, dakujem najviac chalanom z firmy:
wrapp-fol.skza nalepenie folie, a tihimu za popici robotu na polepoch a nalepeni a poskytnutie priestorov, z firmy:
tihifol.eu
tak, teraz taky mensi report.. auto sa muselo odstrojit, celkom dost, plno veci islo dolu:

vinyl ready..

prvy bok, rozvrhnutie a tak..

vyhladenie dveri..

medzi tym prisiel aj maros s
preliacinyds.sk a predviedol svoje caro, mal som okolo anteny dost zvlneny plech co by robilo velku sarapatu pod matnou foliou + este jednu drobnu preliacinu.. samozrejme bez problemov odstranene:

jedna strana hotova..

toto mozno vela ludi prekvapi, mozno nie, mozno sa to vela ludom pacit nebude, ale pre mna to je nieco co som chcel davnejsie (nieco podobne bolo aj na felde ale ovela jednoduchsie), mal som urcitu predstavu, navrhol som si to, prekrivkoval a dal vyrobit.. takze polepy v priprave:

a priputajte sa prosim.. :-)

guys in action..

ready..

predny naraznik a detaily ako listy a zrkadla sme lepili este dnes doobeda..

tym padom je auto hotove, folia ktora na auto isla je Arlon Sott Premium Vinyl co je absolutna spicka na svete, s nejakou 12 rocnou stalostou kvality, farba je M Frozen Grey, a musim povedat ze odtien je presne ten isty ako moj silbergrau, iba v matnej.. takze odtien farby brali z original frozen grey, co je bomba

(objednavajte na wrapp-fol.sk

)
no a dnes jak som isiel z blavy vecer, tak som sa stavil na jednom fleku po ceste a na rychlo som cvakol par zaberov, nemam energiu a ani cas na retusovanie takze v podstate su take tie fotky ako auto v reali (miso dufam ze budes spokojny

) na aute chybaju este take detaily ako logo na kapote, brzdy streknem do zltej ktora je na narazniku (bude pouzita aj v interieri), + co ma napadne este..

k tym polepom, som zvedavy kto pride na to odkial je to logo :-)
ti s ktorymi som sa o tom bavil nehovorte

hlavne avenger
este musim ten vyfuk doriesit konecne, nech ten napis na zadku zodpoveda realite.. :-)