... všetko o BMW ...
. Napriek dočasnému nedostatku financií som denne sledoval ponuku v kruhu BMW klubu, už som mal pred pár mesiacmi na mále ísť pozrieť bývalú Maxeteho E61 525d, no vyskytla sa ďalšia nečakaná investícia, tak z toho tiež nakoniec zišlo. Medzitým som bol už zo zúfalstva pozerať nejaké E39 touringy, keďže ja už som pri mojom prvom BMW radu E30 324td z roku 1989 vedel, že s inou značkou už spokojný nikdy nebudem, žiaľ nič nebolo podľa môjho gusta a nič v skutočnosti nevyzeralo tak, ako na fotkách z inzerátov. No a tento rok vo februári som konečne našiel to, čo som 1,5 roka hľadal - niečo, čo spĺňalo všetky moje požiadavky na stav, KM, motorizáciu, výbavu, rozmery, cenu atď. Auto som našiel tu na klube, bol som ho obratom mrknúť a o pár dní mi ho majiteľ ochotne doviezol domov, kde sme spísali zmluvu, prebrali všetky veci a rozlúčili sa k obojstrannej spokojnosti (díky Michal! jararak napísal:tak vitaj opet medzi nami s vrtulou v znaku a zaroven medzi Xkarmi
Saurus napísal:
Ďakujem, už bolo na čase po takmer dvoch rokoch. Už som začínal mať absťáky ;o).
nadro napísal:
Ahoj a vitaj. Tak predsa príbeh. Si pamatám ako sme spolu písali a preberali tú žilinskú x3. Veľa lásky a auto je o triedu krajšie.
Zelám veľa šťastných km bez nehody a porúch. Možno raz bude toto môj ďalší level.
Simpson napísal:nie je to tá rebelova?![]()
revenge napísal:Autoglym cistic kože + magic sponge a je to dole
revenge napísal:Autoglym cistic kože + magic sponge a je to dole
nadro napísal:
Som Ti písal to isté keď sme sa o tom bavili.