... všetko o BMW ...
nadro napísal:Inak z toho zatmavenia som mal celkom obavy, keďže to na mňa vždy pôsobilo tuzingovo, už to tam mám ale druhý rok a stále sa mi to páči. Je to odborne nalepené a keďže je to len fólia, akonáhle ma to prestane baviť, tak pôjde dolu. Zatiaľ som ale so vzhľadom auta stále spokojný.
Bol si spokojný....![]()
Treba ísť na DI v Tvojom meste na obhliadku a ukázať, že si nedostatok odstránil to je všetko. Len si treba popredu zistiť či tam už majú Tvoje papiere.
Pekný večer
futy napísal:odobratý TP som riešil vo firme, keď odobrali od návesu, lebo nefungoval zvukový signál spiatočky. Po odstránení závady stačilo zbehnúť s návesom za policajtom kde overujú VIN pri prepisoch, on skontroloval funkčnosť, potvrdil na zadnú stranu potvrdenia o zadržaní TP že závada odstránená a potom šup pre TP vydali na základe potvrdenia, ale to bolo tak 3roky s5.
nadro napísal:Každopádne nasrať, teraz to auto zasa vyzerá ako úplne obyčajná X3... predtým bolo aspoň niečím výnimočné. Až doteraz som tie fólie ani raz neoľutoval, vyzeralo to s tým fakt dobre.
mne sa naopak tie fólie na tých zadných svetlách nepáčili. Vyzeralo to ako Tesco tuzing.
Saurus napísal:
Možno keby si to videl naživo, tak by si hovoril inak. Dávalo to tomu autu taký ucelenejší vzhľad, keďže celý exteriér bol čierny, v zime vrátane kolies. Ale je to samozrejme vec vkusu, navyše je to už staré auto, takže už je to aj tak asi jedno...
futy napísal:vodičovi ho zobrala diaľničná polícia v Hybe a TP putoval do miesta evidencie BA, a 15dňovú lehotu na dojazd sme stihli s rezervou.
nadro napísal:No však toto máme staré pajty
Milosss napísal:Na DI sa objednaj cez net a nebudeš tam čakať ani 15 min.
trunek napísal:Saurus - Veď už aj zvažujem zmenu, ale klasika, do X-ka som nasypal kopec dukátov, auto je na svoj vek a km v super stave a mám to teraz niekomu šupnúť za 6-7tis., to to radšej nechám žene zodrať. A navyše, zohnať to, čo by som chcel za normálnu cenu je teraz nemožné, keďže ľudia už nevedia, čo by za tie ojetiny pýtali.
je celkom vtipné, že ak chceš kúpiť ojazdenku tak ľudia nevedia čo pýtať a malo by to byť všetko lacnejšie ale ak by si mal predať tvoje auto tak 7tis určite nie, radšej ho oderieš a ideálne keby si dostal za to takmer raz toľko. Ale je pochopiteľné, že každý chce kúpiť lacno a predať draho