... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Saurus
Autor témy
Auto: Konečne nové 🤓
Kraj: Trenčiansky

Re: [E83 X3 3,0dA] Back in black

Nedeľa, 15. Mája 2016, 07:52

nadro napísal:
Inak z toho zatmavenia som mal celkom obavy, keďže to na mňa vždy pôsobilo tuzingovo, už to tam mám ale druhý rok a stále sa mi to páči. Je to odborne nalepené a keďže je to len fólia, akonáhle ma to prestane baviť, tak pôjde dolu. Zatiaľ som ale so vzhľadom auta stále spokojný ;-).

Bol si spokojný.... :cry:
Treba ísť na DI v Tvojom meste na obhliadku a ukázať, že si nedostatok odstránil to je všetko. Len si treba popredu zistiť či tam už majú Tvoje papiere.
Pekný večer :wink:

Nazdárek,

no, ten papier, čo jej dali ako potvrdenie je na 15 dní, tak to asi odložím až na koniec mesiaca, nech tí šmejdi majú čas poslať ten TP z BA do NM.

Každopádne nasrať, teraz to auto zasa vyzerá ako úplne obyčajná X3... predtým bolo aspoň niečím výnimočné. Až doteraz som tie fólie ani raz neoľutoval, vyzeralo to s tým fakt dobre.

No nič, dám potom vedieť, ako sme dopadli na DI.

Zatiaľ dakujem za info.

T.

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 15. Mája 2016, 20:08

odobratý TP som riešil vo firme, keď odobrali od návesu, lebo nefungoval zvukový signál spiatočky. Po odstránení závady stačilo zbehnúť s návesom za policajtom kde overujú VIN pri prepisoch, on skontroloval funkčnosť, potvrdil na zadnú stranu potvrdenia o zadržaní TP že závada odstránená a potom šup pre TP vydali na základe potvrdenia, ale to bolo tak 3roky s5.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

nadro
Auto: BMW E46 320 touring

Nedeľa, 15. Mája 2016, 20:41

Každopádne nasrať, teraz to auto zasa vyzerá ako úplne obyčajná X3... predtým bolo aspoň niečím výnimočné. Až doteraz som tie fólie ani raz neoľutoval, vyzeralo to s tým fakt dobre.

mne sa naopak tie fólie na tých zadných svetlách nepáčili. Vyzeralo to ako Tesco tuzing. :(
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

Saurus
Autor témy

Nedeľa, 15. Mája 2016, 20:45

futy napísal:
odobratý TP som riešil vo firme, keď odobrali od návesu, lebo nefungoval zvukový signál spiatočky. Po odstránení závady stačilo zbehnúť s návesom za policajtom kde overujú VIN pri prepisoch, on skontroloval funkčnosť, potvrdil na zadnú stranu potvrdenia o zadržaní TP že závada odstránená a potom šup pre TP vydali na základe potvrdenia, ale to bolo tak 3roky s5.

No dúfam, že teraz to pôjde rovnako. Len zadržali jej ho v BA a my sme z NM, tak som zvedavý, ako dlho im bude trvať, kým ho pošlú k nám. Čítal som niekde na nete nejaké sťažnosti, vraj to v iných okresoch nestihli ani v rámci tých zakonom stanovených 15 dní. Nakoniec pánko musel vraj požiadať o vydanie úplne nového TP a zaplatiť 4,50 evri. Tak som zvedavý...

Čo ma serie najviac sú tie čakačky u nás na DI, kde človek strávi aj dva dni, kým niečo vybaví! #-o

Saurus
Autor témy

Nedeľa, 15. Mája 2016, 20:51

nadro napísal:

mne sa naopak tie fólie na tých zadných svetlách nepáčili. Vyzeralo to ako Tesco tuzing. :(

Možno keby si to videl naživo, tak by si hovoril inak. Dávalo to tomu autu taký ucelenejší vzhľad, keďže celý exteriér bol čierny, v zime vrátane kolies. Ale je to samozrejme vec vkusu, navyše je to už staré auto, takže už je to aj tak asi jedno...

nadro
Auto: BMW E46 320 touring

Nedeľa, 15. Mája 2016, 20:53

Saurus napísal:

Možno keby si to videl naživo, tak by si hovoril inak. Dávalo to tomu autu taký ucelenejší vzhľad, keďže celý exteriér bol čierny, v zime vrátane kolies. Ale je to samozrejme vec vkusu, navyše je to už staré auto, takže už je to aj tak asi jedno...

No však toto máme staré pajty :lol:
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

futy
Auto: C180w205

Nedeľa, 15. Mája 2016, 20:59

vodičovi ho zobrala diaľničná polícia v Hybe a TP putoval do miesta evidencie BA, a 15dňovú lehotu na dojazd sme stihli s rezervou.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

Saurus
Autor témy

Nedeľa, 15. Mája 2016, 21:01

futy napísal:
vodičovi ho zobrala diaľničná polícia v Hybe a TP putoval do miesta evidencie BA, a 15dňovú lehotu na dojazd sme stihli s rezervou.

No veď uvidím, nechám sa prekvapiť. Snáď prijemne... :-"

Saurus
Autor témy

Nedeľa, 15. Mája 2016, 21:06

nadro napísal:
No však toto máme staré pajty :lol:

Veď už aj zvažujem zmenu, ale klasika, do X-ka som nasypal kopec dukátov, auto je na svoj vek a km v super stave a mám to teraz niekomu šupnúť za 6-7tis., to to radšej nechám žene zodrať. A navyše, zohnať to, čo by som chcel za normálnu cenu je teraz nemožné, keďže ľudia už nevedia, čo by za tie ojetiny pýtali.

Milosss

Pondelok, 16. Mája 2016, 05:35

Na DI sa objednaj cez net a nebudeš tam čakať ani 15 min.
Nur Original ist Legal.

Saurus
Autor témy

Pondelok, 16. Mája 2016, 06:02

Milosss napísal:
Na DI sa objednaj cez net a nebudeš tam čakať ani 15 min.

Práve min. týždeň som sa zhodou okolností dozvedel, že sa to dá, tak určite to tak spravím. Ked som pred troma rokmi prihlasoval auto, tak ma to stálo 2 dni dovolenky a 5 rokov života! :roll:

trunek
Auto: E39 540i + E53 4,8
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 16. Mája 2016, 06:36

Saurus - Veď už aj zvažujem zmenu, ale klasika, do X-ka som nasypal kopec dukátov, auto je na svoj vek a km v super stave a mám to teraz niekomu šupnúť za 6-7tis., to to radšej nechám žene zodrať. A navyše, zohnať to, čo by som chcel za normálnu cenu je teraz nemožné, keďže ľudia už nevedia, čo by za tie ojetiny pýtali.

je celkom vtipné, že ak chceš kúpiť ojazdenku tak ľudia nevedia čo pýtať a malo by to byť všetko lacnejšie ale ak by si mal predať tvoje auto tak 7tis určite nie, radšej ho oderieš a ideálne keby si dostal za to takmer raz toľko. Ale je pochopiteľné, že každý chce kúpiť lacno a predať draho
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´

Saurus
Autor témy

Pondelok, 16. Mája 2016, 07:05

trunek napísal:
Saurus - Veď už aj zvažujem zmenu, ale klasika, do X-ka som nasypal kopec dukátov, auto je na svoj vek a km v super stave a mám to teraz niekomu šupnúť za 6-7tis., to to radšej nechám žene zodrať. A navyše, zohnať to, čo by som chcel za normálnu cenu je teraz nemožné, keďže ľudia už nevedia, čo by za tie ojetiny pýtali.

je celkom vtipné, že ak chceš kúpiť ojazdenku tak ľudia nevedia čo pýtať a malo by to byť všetko lacnejšie ale ak by si mal predať tvoje auto tak 7tis určite nie, radšej ho oderieš a ideálne keby si dostal za to takmer raz toľko. Ale je pochopiteľné, že každý chce kúpiť lacno a predať draho

Tak pozri sa:

1.) Tú X3-ku už po tých troch rokoch poznám ako svoje boty, viem čo som na nej robil a rovanko viem, že pri takejto starostlivosti a mojom nájazde do 15tis. ročne to auto bude jazdiť ešte 100 rokov. Navyše už ma žiadne prekvapenia nečakajú, ako v prípade kúpy ďalšej ojetiny. Preto ho radšej zoderiem, ako by som ho silou mocou predával pod hodnotu, ktorú pre mňa má.
2.) Musíš sám uznať, že predovšetkým vďaka Fico-poplatku sú ceny výkonnejších áut niekde úplne inde, ako boli pred pár rokmi. Z toho pre mňa vyplýva - malorážku s malým výkonom nechcem a výkonné 6-valce sú jednoducho predražené.
3.) Len pre porovnanie - v 2009-tom som si z DE doviezol E39 525d rok 2003 s doloženým pôvodom, serviskou, po druhej majiteľke, s origo 125tis. km. To 6-ročné auto ma vtedy vyšlo aj s dovozom a prihlásením 10k. Pozri si, po čom teraz chodia 6-ročné 5-kové báva s podobným nájazdom a 6-valcom a pochopíš, o čom hovorím. Ak by som chcel fakt cuker, takn neviem, či by mi 18k stačilo... [-X

trunek
Auto: E39 540i + E53 4,8
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 16. Mája 2016, 11:32

plne si to uvedomujem a preto by si mal aj ty pochopiť ak si niekto vypýta viac. Nijako som nekomentoval cenu tu predávanej E36ky 328. Je to vec predávajúceho. A ak si vážiš svoje auto tak možno aj ostatný vedia čo a prečo. Tiež by som svoju E39nu nepredal po 7t nakoľko viem, čo som v nej pomenil a v akom je stave. No len ak porovnám mám X5ku s novším ročníkom a bez urážky nie s tým najbežnejším motorom a tiež som dal do toho peniaze. Proste ak si vieš oceniť tvoju robotu a auto tak možno aj ostatní. Nehádzať všetko do jedného vreca. Opakujem predajná cena je každého osobná vec. Mne napr napísali 3ja ľudia tu z fóra či nepredám 540i. Nie je ich veľa a je v dobrom stave. Pred rokom bola za 4800€ už nakoľko som šiel po M5ke ale nič. Teraz viem, že za 6 by som ju predal za týždeň.
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 26 neregistrovaných