... všetko o BMW ...
Saurus napísal:
Tak dnes som sa pokúšal vyčistiť tú kožu toľko ospevovaným Leather Cleanerom od AG. Postupoval som presne podľa návodu a výsledok absolútne žiadny - je to rovnako hnusne zájdené, ako predtým, navyše nevidím žiadny rozdiel medzi pred / po čistení. Keby som to umyl jarovou vodou, výsledok je rovnaký... Takže pre mňa jednoznačne vyhodené love.
jararak napísal:spravny postup pri cisteni je zakladom, dokonca by som povedal, ze s dobrym postupom dosiahnes lepsie vysledky ako s dobrou kozmetikou :)
samozrejme dobra kozmetika+dobry postup je vyborny vysledok
ja mam v Xku sedu kozu, keby si videl ten humus co z toho isiel po prvom prebehnuti, skoro som sablu hodil, ruky som mal spinavsie ako po vymene oleja, ale este raz, dvakrat a mohlo by to byt tak ako si to ja predstavujem
Saurus napísal:Páni,
po poslednom wapkovaní auta vyzerajú moje lyžiny nasledovne - viď foto.
Čo by ste mi poradili? Uvažujem o demontáži, dať to celé niekam opieskovať a popráškovať, resp. ich zhodiť, zaslepiť otvory a už ich tam nedávať. Otázka je, ako sú uchytené... Treba zhodiť stropný tapacír a uvoľniť ich zvnútra, alebo je na to nejaká iná finta? Napadol ma aj PlastiDip, ale neviem, ako by to po aplikácii vyzeralo...
nadro napísal:Daj foto ako to vyzera teraz a aj na tie sedacky som zvedavý
Saurus napísal:Oprava dopadla nad očakávania dobre, všetko bolo bez problémov, dĺžka trvania úkonu 7 hodín...
Pôvodné zvody vyzerali nasledovne: