... všetko o BMW ...
Saurus napísal:
Jeeeeeeej, ďakujem! Starám sa, ako môžem a autíčko stále robí radosť.
Inak, riešil som teraz pred mesiacom jednu perličku. Auto hrozne dymilo na čierno pri akcelerácii či podradení, tak som na skúšku odpojil EGR a ako zázrakom, problém je vyriešený. Dym teraz absolútne žiadny, motor má krajší rovnomernejší zvuk, lepšie ide odspodu, celkovo má lepší ťah, takže radosť jazdiť ešte viac, ako predtým.
nadro napísal:No to som urobil už dávno. Asi dva mesiace od kúpyTakže vysmiaty som doposiaľ.
HELLRAISERR napísal:Ahoj máš pekné auto btw. Ak by si chcel čistiť tu kožu v aute tak si kúp klasické mydlo Lanza,nastrúhaj ho do teplej vody a kefkou to vydrhni.Keď to vyschne skús na to použiť toto:
http://www.autodetail.sk/index.php?page ... t&Itemid=1
HELLRAISERR napísal:Skús tu lanzu a uvidíš stojí to pár euro a je to fakt učinné doma som s tým čistil aj gauč a išlo všetko dole a gauč mám bielej farby.
Saurus napísal:Tak... dnes nastal ten dlho očakávaný okamih v živote mojho auta...
Saurus napísal:Miláškovi včera prišli nové podvozkové diely, keďže mi čerstvo vytiekol zadný tlmič, tak budúci týždeň by som to chcel dať vymeniť. Objednané tentokrát z DS Auto a veľká spokojnosť - expresné dodanie a super ceny.