... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mandarker
Auto: Seat Cordoba
Kraj: Prešovský

Re: [E46 323Ci] nárazníky + pozdrav pre Tomáša K.

Piatok, 9. Marca 2012, 12:33

len zeby panovi kšeftarovi nezhorelo auto tak náhodou tak láskavo nech ti vráti lowe lebo sa už ani z domu nepohne Ď. To už nasralo aj mňa :evil:

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Re: [E46 323Ci] nárazníky + pozdrav pre Tomáša K.

Piatok, 9. Marca 2012, 13:16

Mandarker napísal:
len zeby panovi kšeftarovi nezhorelo auto tak náhodou tak láskavo nech ti vráti lowe lebo sa už ani z domu nepohne Ď. To už nasralo aj mňa :evil:

Fuha zas mafianmni sa to tu preplnuje.. asi ludia zacnu bat chodit aj na ulicu.. len si uvedom ked nahodou sa mu daco stane z autom ze pod tymto co si tu napisal moze podat tresne oznamenie na teba..
Jack Daniels + Coca Cola :)

Demkowicz
Autor témy
Auto: E46 323 Ci cosmo

Re: [E46 323Ci] nárazníky + :)

Piatok, 9. Marca 2012, 14:05

Mandarker to myslel len zo srandy urcite :wink:

Ku cti Tomášovi je , ze hned ako si toto tu precital (alebo bol na to upozorneny i ked si myslim ze to cital a je tu na fore stale) mi peniaze poslal na ucet naspat a uz ich mam u seba.. uz som s tym ani nepocital a tym mojim predchadzajucim prispevkom som to chcel cele uzavriet a nevracat sa k tomu - dokaz ze cestni ludia este nevymreli , takze sa mu tymto ospravedlnujem ze som nanho tak vyletel a kydal tu na klube... za chvilu to ajtak zmazem ale chcem aby si to precital , je mi luto ze to takto dopadlo a snad sa aj ostatne prúsery vyriesia v tejto veci , je to proste škoda ze sa to takto pohnojilo no uz aj mne zacal tlacit cas a trebalo to doriesit

k narazniku - andhell - aj zadok bude urcite packetovy, skor ci neskor pojde aj zadny difuzorovy naraznik :P , Crumar - kuk spravy ;) a tak ako pisal Dodo a Maiki - mne tiez smakuje packet II. na poface , hlavne sedany... coupe poface su zle nedobre pre mna , tam ani naraznik tomu nepomoze :lol:

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Piatok, 9. Marca 2012, 14:14

Demkowicz napísal:
Mandarker to myslel len zo srandy urcite :wink:

Ku cti Tomášovi je , ze hned ako si toto tu precital (alebo bol na to upozorneny i ked si myslim ze to cital a je tu na fore stale) mi peniaze poslal na ucet naspat a uz ich mam u seba..

Som rad ze sa to vyriesilo tym padom :)
Jack Daniels + Coca Cola :)

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Piatok, 9. Marca 2012, 22:42

Demkowicz napísal:
Ku cti Tomášovi je.....

som rad ze to tak dopadlo, mne sa vzdy javil ako poctivi predavajuci a som rad, ze aj v tomto pripade sa to ukazalo aj ked to trochu trvalo
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Demkowicz
Autor témy

Utorok, 13. Marca 2012, 10:53

takze - M3 naraznik , donho projektorove hmlovky, karbonove podnárazníčky - múže bejt? :-({|= asi pojdem do toho M3 bumpera a snad sa mi ho podari zlátať aby tam pasoval :-s

Demkowicz
Autor témy

Re: [E46 323Ci] konečne na slniečku

Nedeľa, 18. Marca 2012, 23:26

konecne bol solidny vikend a kedze som bol v sobotu solidne odňaty tak som si aspon nedelu peknu spravil :lol: bavorak bol konecne nakopnuty a vytiahnuty na dvor, dymi jak stary parnik :mrgreen: chce to rozbehat.. par fotečiek zaprášeného zmrda :lol:

AG garda :lol:
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

1riso46
Auto: BMW 320D E46

Pondelok, 19. Marca 2012, 22:30

pekne pekneee len ten naraznik aj z blatnikom doladit :D bo tak isto asi chodit nebudes :D uz by si mohol dokoncit :D nech konecne vidim co to za stroj :D

banyk
Auto: BMW e46 323ci

Pondelok, 19. Marca 2012, 22:44

no pocuvaj ma sem..!!!! ked dokoncis svojho bramboraka, tak ja asi svoje zavesim na klinec, sa od hanby prepadnem... a vratim sa k felicii,...zlaty to stroj, natankujes za 40e a vozis sa mesiac...
ako palec hore...hezkeeee :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Demkowicz
Autor témy

Utorok, 20. Marca 2012, 11:00

Riso ma to cas, mna to napriklad vobec netankuje ze stoji v garazi :lol: a pokym nebude podla mojich predstav tak odtial ani nevylezie

Banyk šaleňak, sak tvoje je storaz krajsie, ved uvidis sam ;D a feliciu aj ja uznavam :-({|= :-({|=

1riso46

Streda, 21. Marca 2012, 22:53

ja by som nevydrzal mat v garazi take krasne bavo ako mas ty :D ja by som chodil aj bez narazniku :D ja som teraz sedel vo svojom po 3 dnoch a mi to chybalo normalne :d som bol trosku po humenskych cestach sa rozlucit zo zimnymi gumami tak trosku smrdeli a piskali ale pocit nadherny :D

Demkowicz
Autor témy

Štvrtok, 22. Marca 2012, 18:48

no vidis a mne je to vlastne na haku, hlavne nech mam dajake pojazdne auto a felicia zatial sluzi (aj ked z posledneho) a na bmwčko kaslem, pokym nebude aspon ako - tak vyzerat tak tam bude čučať v garazi , nebudem sa predsa zanho hanbit a nechcem to silit pokym nebude fakt TOP :lol: a vobec neni take "krasne" ako si myslis, to ze na par malych fotkach nevidno vsetok ten hnus a nedostatky neznamena ze tam naozaj niesu 8-[ a ta hrdza ](*,) ](*,)

1riso46

Štvrtok, 22. Marca 2012, 23:09

no podla fotiek ziadne nedostatky niesu :D a paci sa mi i tak... a nevem cital som o paru e46 ze hrdzaveju iked si myslim ze v takom veku by nemali ked niekedy to auto stalo nemale peniaze...ja tiez nevyuzivam vzdy bmw ale aj druhe ale bmw je bmw som sa zamiloval :D

banyk
Auto: BMW e46 323ci

Sobota, 24. Marca 2012, 18:34

takze dnesna navsteva Demkowicza a kuk jeho bawora...auto v garazi zafulane , zablatene, spinave, fuuuj, interier same blato, zemiaky sadit sa dali... 8)
ale kdeze..... [-X ... ked otvoril dvere do garazu a usmial sa na mna cierny zadocek s ledkami...a inak..to kridlo mu nazivo pasuje...hovorim si hezkyyyyyy....otvorim dvere do interieru a buch ho vona koze do nosa...koza je koza, nic nespravim :D , krasne vyluxovane, vylestene, ma stastie ze ho nepouziva, len sadne do auta a vkuse vypucovane,.....
a jasne..detaily sa vzdy najdu ale pilne na nich pracuje, kazdy piaty den v tyzdni , ani som si nevsimol ze mu chyba naraznik a blatnik :D :D :D
akoze "Demkowicz"...mas u mna potlesk =D> =D> =D> =D>
len ho uz dokonci cim skor !!!

Demkowicz
Autor témy

Nedeľa, 25. Marca 2012, 12:12

:lol: tak ano, lahko sa frajeruje ked ti auto v garazi stoji a kazdy ma prisny zakaz donho stupat v botaskach, ja ked donho sadam tak sa vyzuvam teraz stale :lol: A diky no , stale sa mi viacej paci tvoje jak moje :x :lol: tak ako sme vcera hovorili, sportsitze a M volant a interier bude bomba ;)

inac ten stary volant bude asi coskoro na odpal, porozmyslaj ci by si ho nezobral ked tak a mi daj vediet, Mkovy ma strasne taha :D Jak bolo na Vinnom?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 29 neregistrovaných