... všetko o BMW ...
banyk napísal:prave pozeram na allegru volanty![]()
![]()
![]()
Mkove sa daju kupit v pohodke od zhruba 250e ...neviem, spekulujem jak stara baba na trhu, ale urcite daj vediet ak bude v ponuke ... stale mam predsudok ze nehodi sa mkovy volant do latkoveho interieru
(teda moj pripad)
Drac1k napísal:
Preco by sa tam nehodil? ja mam taky isty intos ako ty a podla mna to bude parada..len to chce tie peniaze navyse. Ja tiez stale vaham...
dedo1 napísal:este raz a pomaly...
ale tie volanty ako na druhom obr. by mali pasovat, akurat rozdiel je v tom, ci je tam jedna ale dve rozbusky na airbag, ale to v podstate nevadi, zapojis len jednu a hotovo.
Avenger napísal:on chce vediet ci gulaty airbag z mpaket volantu pasuje aj do M volantu ak dobre chapem ci???
Demkowicz napísal:
Ano, aj to je jedna z otazok.. ci je nejaky rozdiel medzi bagom zo sport volantu a z M volantu, teda ci ked kupim gulaty bag ci mi bude pasovat aj na jedno alebo druhe... Lebo dnes som prave pocul ze moc to pasovat nebude tak preto sa pytam , ved tie volanty vyzeraju skoro rovnako az na tu spodnu cast
Avenger napísal:
on chce vediet ci gulaty airbag z mpaket volantu pasuje aj do M volantu ak dobre chapem ci???
ale to v podstate nevadi, zapojis len jednu a hotovo
Demkowicz napísal:dik chlapcieste otazka k tomu bagu - pozeram ze na tych gulatych bagoch su 2 ?vystupy" , to su tie "patróny" ? zda sa mi ze na mojom trojramienku je iba jeden takze budem asi pravdepodobne potrebovat druhu káblovačku,
alebo aj takto to mozem riesit ?