... všetko o BMW ...
 taku starostlivot nemam ani ja sam o seba.
  taku starostlivot nemam ani ja sam o seba. uz bol cas ist ho kusok prevetrat na cerstvy vzduch tak som spravil par foto ked je uz take skvele pocasie a krasna priroda..upravil som ich kusok HDR moc sa vtom nevyznam ale mne sa celkom pacia nie som grafik ani nic tak len tak amatersky....
 uz bol cas ist ho kusok prevetrat na cerstvy vzduch tak som spravil par foto ked je uz take skvele pocasie a krasna priroda..upravil som ich kusok HDR moc sa vtom nevyznam ale mne sa celkom pacia nie som grafik ani nic tak len tak amatersky....

Aligator napísal:Ako vidim kombajn vyuzivas poriadne na terene

adamo napísal:cas zmenit sig v popise kedze ti tam uz dlshei nespati chrom :)

mareko258 napísal:po dvoch dnoch odychovania auta v garaziuz bol cas ist ho kusok prevetrat na cerstvy vzduch tak som spravil par foto ked je uz take skvele pocasie a krasna priroda..upravil som ich kusok HDR moc sa vtom nevyznam ale mne sa celkom pacia nie som grafik ani nic tak len tak amatersky....

Aj ja som skusal HDRko,ale menej uspesne
 Aj ja som skusal HDRko,ale menej uspesne  
 Ja v lete tiez planujem redesign spojeny s celolakom takze dufam ze sa uz za tu moju ciernu kraksnu nebudem hambit a ked ju uvidim ze si poviem ze hmm mam ja ale pekne auto
  Ja v lete tiez planujem redesign spojeny s celolakom takze dufam ze sa uz za tu moju ciernu kraksnu nebudem hambit a ked ju uvidim ze si poviem ze hmm mam ja ale pekne auto  Ale na najkrajsie Bavorak na klube to mat nikdy nebude. Hail to the king
 Ale na najkrajsie Bavorak na klube to mat nikdy nebude. Hail to the king   

Hector napísal:bez zrkadlovky to chlapci nepojde :) ... a hlavne HDR je zoskupenie min. 3 roznych expozicii (preexponovane a podexponovane), ktore sa potom spoja do jednej vyslednej fotky. fotky pekne marek, ale HDR to nie je :)
 toto leto asi kupim nejaku poriadnu zrkadlovku na detailing nech je sa z coho kochat a tesit sa potom to uz bude urcite lepsie...
 toto leto asi kupim nejaku poriadnu zrkadlovku na detailing nech je sa z coho kochat a tesit sa potom to uz bude urcite lepsie...
icerock napísal:pekne fotky marecku a ked vravis ze telefonom :) a to auticko len chvalit a chvalit krasne je kedy zas dojdes do BA aj ja uz som konecne komplet