... všetko o BMW ...

zmenilo auto
 zmenilo auto  

vsak co neurobi clovek pre svoje afto ked ho ma aspon kustik rad, a ja mam svoje rad asi az moc hehe,
 vsak co neurobi clovek pre svoje afto ked ho ma aspon kustik rad, a ja mam svoje rad asi az moc hehe, 

tak je cas vymenit vsetky naplne a filtre v mojom bayeri, takze zajtra caka navsteva servisu
 tak je cas vymenit vsetky naplne a filtre v mojom bayeri, takze zajtra caka navsteva servisu

ThePuk napísal:=D>
 nemal som ani kedy vymenit olej, sice malo som sa vozil tuto dovolenku....este raz diks za medik do mojho milacika
 nemal som ani kedy vymenit olej, sice malo som sa vozil tuto dovolenku....este raz diks za medik do mojho milacika

krásny pohrebáčik, zatiaľ najkrajší aký som videl! klobúk dole predtým ako si ho upravil
  krásny pohrebáčik, zatiaľ najkrajší aký som videl! klobúk dole predtým ako si ho upravil  
mareko258 napísal:Za par dni opustam rodne slovenskotak je cas vymenit vsetky naplne a filtre v mojom bayeri, takze zajtra caka navsteva servisu
pojdem tam 8,5litra BMW oleja, vzduchovy filter , olejovy filter a dva kabinove filtre s aktivnym uhlim, nech mam vsetko na leto pekne nachystane a nech sa mozem vozit...
 vsak len teraz si dosiel
 vsak len teraz si dosiel  

zmätkar napísal:Nebudem mat s kim chodit na akcie