... všetko o BMW ...
MT-SPEEDY napísal:Kurna, prave som si zase raz poslintal klavesnicu...

diky speedy diky , cenim si to, ....
 diky speedy diky , cenim si to, .... 

biely kombajn malo kedy vídať na cestách, aj keď minulý týždeň som jeden v BA stretol, ale ten mal na streche asi carbon foliu ....
  biely kombajn malo kedy vídať na cestách, aj keď minulý týždeň som jeden v BA stretol, ale ten mal na streche asi carbon foliu ....bmwbros napísal:fakt,musím ,,vypichnúť,, pekné auto, super fotky, musím uznať. Mareko máš ,,bielu štylovku,, a ta je teraz ,,IN,,biely kombajn malo kedy vídať na cestách, aj keď minulý týždeň som jeden v BA stretol, ale ten mal na streche asi carbon foliu ....

bmwbros napísal:presne tak, voziť sa a užívať, a samozrejme sa popritom riadne starať, lebo raz príde čas ho dobre predať a kúpiť ,,božského,, nástupcu F10/F11

speq napísal:ked som pozeral spotreby benzinu a diesli tak asi by som tiez bral benzin :))
do 2 rokov bude dake nove auto opat v rodine tak sa uvidi ci daka nova F-kova 5ka alebo 7mica alebo daco Xkove .. podla toho ci nebude daka nova X5 alebo X6

krasavec.....nenormalny....vidno ze to auto ma niekto ozaj rad
  krasavec.....nenormalny....vidno ze to auto ma niekto ozaj rad  drzim palce nech poslucha tak ako ma
  drzim palce nech poslucha tak ako ma 
misiak530d napísal: