postup pri detailingovani laku auta.
vopred si nakupit potrebnu kozmetiku najlepsie Dodo Juice a Megiuards , plno mikrovlaknovych handier a uterakov.
1. komplet umytie auta najlepsie s kvalitnym autosamponom (ja som pouzival Dodo juice)
2.oplachnutie cistou vodou
3.osusenie celeho auta dokladne s mikrouterakmi
4.rozrobenie lubrikantu s vodou pouzival som Dodo juice cca 4dl som pouzil na cele auto, ktory som doplnil do nadoby ktora jemnucko rozprasuje a skvele sa nanasa postupne na casti karoserie. cistenie laku s Clayom postupne po castiach karoserie.
vsetky spinky a hmyz atd , bodky po asfalte neskutocne stym idu dole je to ako plastelina s ktorou sa komplet ocistit cely lak.
5. oplachnutie vodou cele auto
6.dokladne osusenie celeho auta
7.nanesenie Paint Cleaneru pomocou handry na celu karoseriu , vylestenie...
8.nanesenie Polish taktiez pomocou jemnuckej mikro handry , vylestenie...
9.nanesenie Carnabua Wax pomocou jemnuckej mikro handry uplne vylestenie, najlepsie finalny vosk opakovat dva krat po sebe v rozmedzi 2-3hodin nech to je dokladne spravene a nech to ma spravny ucinok.
10.ocistenie okien s Dodo juicom , nalestenie pneu penou na pneu a ihned auto do garaze / lebo muchy a vceli mi robili dost nervy

/
jeden to robi cca cely den ale fakt ked niekto povie ze to je vela penazi za taku kozmetiku, tak kym to nevyskusa tak nevie, je stym radost robit a vysledok fakt stoji zato...na dotyk je lak uplne jemnucky a hladky a leske je neskutocny, vyskusal som uz mnoho znaciek , ale ine ako DJ a Mg uz nechcem....
ako sa hovori za kvalitu sa plati .....
dufam ze som nic nezabudol....