... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Re: [E46 318Ci] Low is a Lifestyle..waiting for my new bitch

Piatok, 7. Decembra 2012, 10:10

:lol:
tu je vzdy sranda
Klub tvoria ľudia, nie autá...

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 7. Decembra 2012, 10:33

Nerozumiem prečo sa tu stále rieši to, či auto po výmene kolies bude mať horšie jazdné vlastnosti. Je jasné každému že budú horšie, ale majiteľ sa rozhodol, že je ochotný obetovať jazdné vlastnosti na úkor vzhľadu. Tým pádom riešime úplne zbytočne či, a že budú horšie. Jemu je to jedno, respektíve je pre neho dôležitejší vzhľad, tak jednoducho rešpektujte jeho rozhodnutie. Niekto si dá na auto "kolesá za cenu hrdzavej E36" , a niekto kolesá z X5. Sú to ich autá... Ostávam s pozdravom svetu mier a práci česť súdruhovia :wink:
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

Jeffri
Autor témy
Auto: E46 318Ci
Kraj: Trnavský

Piatok, 7. Decembra 2012, 11:29

Ja som si vedomý všetkých následkov takže netreba to tu ďalej riešiť ....
Inak mal som už nahodené aj iné 19ky a ’’ledva som ich zdvihol’’ zo zeme ... takže viem cca ako sa to auto bude správať s takou váhou... vtedy zlenivelo ale stále som sa vedel v pohode pohnúť z križovatky.... dokonca aj do kopca :-D

P.s. Revenge pre teba je to tuzing pre nás je to štýl takže ďalšia vec, ktorú netreba riešiť...

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Piatok, 7. Decembra 2012, 12:10

Nechcel som nic riesit a ani sa nechcem znova opakovat, ze to nebolo v zlom myslene. Iba hovorim, ze treba pozerat potom poloosi, loziska atd a pripadne sa s niekym porozpravat kto o tom viac vie, ako by sa dali urcite veci pomenit, aby to aj vydrzalo tu extra zataz.

Podla mna to bude vyzerat dobre a to, ze bude auto pomalsie je iba plus, aby si "niekoho nezabil!" :D
Urcite som nechcel nikoho od nicoho odhovarat :bmwball:
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

michaltt
Kraj: Košický

Piatok, 7. Decembra 2012, 12:49

SmartBastartd :
Som rad, ze asi ako jediny tu mas triezvy pohlad na vec a nebojis sa napisat aj nieco ine okrem pochvaly. V podstate to, co si napisal ty, som napisaj ja fuxxovi do pribehu a mozes si precitat ako som dopadol. Mna skor udivuje, ze ked sem clovek napise aj negativnu stranku danej upravy, tak chalani hned zacinaju utcotit namiesto normalnej diskusie ktora by sa mohla rozvijat aj inym smerom a nie len zahanat tu ludi do kuta kopat do nich za ich "offtopic nazory".
Tak naco si sem zakladate pribeh ? Toto je verejne forum. Ak tu chcete mat len tych, ktori si budu onanovat nad Vasim autom a nic ine okrem "potlapkania po pleci" nenapisu tak fajn. Ale vzdy sa to tu namiesto normalnej diskusie zvrtne na nejaky fight, a diskusiu o diskoch nazyvate offtopicom. Tak co nieje offtopic ? Napisat ze "aaa bude to popici masaker" ?

Ja uz sem prispievat nebudem, napisem ti ked ich obujes, napisem ti ze to dobre vyzera, snad nebudem OT. Ine veci tu nema zmysel vypisovat.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Dogg88
Auto: n/a

Piatok, 7. Decembra 2012, 12:54

takto...aby som to tu uviedol na spravnu mieru

Auta ktoré su "ráznejšie" znížené ako "bežné" zníženie nie sú určené na rýchlu jazdu ani na veľký nájazd km...
takisto sa pri nich ráta s nadmerným opotrebením či už podvozkových častí, ale aj pneumatík (záklony atď)alebo olejovej vane...s tým treba rátať ked chce človek ísť cestou extrému. To či to niekto je ochotný podstúpiť alebo sa radšej bude voziť pohodlne v sériovke je už každého osobný názor a každého slobodná vôla :wink:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

SmartBastard

Piatok, 7. Decembra 2012, 12:55

Dogg88 napísal:
takto...aby som to tu uviedol na spravnu mieru

Auta ktoré su "ráznejšie" znížené ako "bežné" zníženie nie sú určené na rýchlu jazdu ani na veľký nájazd km...
takisto sa pri nich ráta s nadmerným opotrebením či už podvozkových častí, ale aj pneumatík (záklony atď)alebo olejovej vane...s tým treba rátať ked chce človek ísť cestou extrému. To či to niekto je ochotný podstúpiť alebo sa radšej bude voziť pohodlne v sériovke je už každého osobný názor a každého slobodná vôla :wink:

+1
www.RoyalGarage.sk

Jeffri
Autor témy
Auto: E46 318Ci
Kraj: Trnavský

Piatok, 7. Decembra 2012, 13:01

Mišo ja beriem každý názor... neútočim na nikoho za jeho v podstate negatívny názor...
Už som ale 1000x napísal, že jazdné vlastnosti sú pre mňa menej podstatné než vzhľad tak neviem načo sa to stále rieši...
A to čo písal Smartbastard je pravda a súhlasím s tým takže kde je problém? :-)
A ja nepotrebujem aby mi niekto onanoval nad autom... robím si sním to čo sa mne páči :-) a vždy si vypočujem aj názor iných bez problémov..

Dogg :thumbup:

dedo1

Piatok, 7. Decembra 2012, 13:04

Mišo: ale keď majiteľ napíše ,že vie čo mu to urobí, a je si toho vedomí, a napriek tomu mu budú ľudia vypisovať ako to poserie podvozok aké to bude napiču, tak sa potom nečuduj že sú tu aj negatívne reakcie. Ja viem, že to nebude lepšie ako na 17kach, ale je to jeho rozhodnutie. A keď niekoľko krát napíše že vie, že auto sa bude správať horšie, a je mu to jedno, tak na čo to potom riešiť.. iné by bolo keby presviečal ostatných o svojej pravde, ale to nerobí, tak naozaj nerozumiem.. Každá diskusia o upravách na aute sa tu zvrhe preto, lebo niektorí jedinci nedokážu pochopiť, že je niekto ochotný obetovať performance kvôli vzhľadu. Respektíve že má niekto iný pohľad na tuning ako on, a preto je okamžite tuzer a pod.
michaltt napísal:
SmartBastartd :
Som rad, ze asi ako jediny tu mas triezvy pohlad na vec a nebojis sa napisat aj nieco ine okrem pochvaly. V podstate to, co si napisal ty, som napisaj ja fuxxovi do pribehu a mozes si precitat ako som dopadol. Mna skor udivuje, ze ked sem clovek napise aj negativnu stranku danej upravy, tak chalani hned zacinaju utcotit namiesto normalnej diskusie ktora by sa mohla rozvijat aj inym smerom a nie len zahanat tu ludi do kuta kopat do nich za ich "offtopic nazory".
Tak naco si sem zakladate pribeh ? Toto je verejne forum. Ak tu chcete mat len tych, ktori si budu onanovat nad Vasim autom a nic ine okrem "potlapkania po pleci" nenapisu tak fajn. Ale vzdy sa to tu namiesto normalnej diskusie zvrtne na nejaky fight, a diskusiu o diskoch nazyvate offtopicom. Tak co nieje offtopic ? Napisat ze "aaa bude to popici masaker" ?

Ja uz sem prispievat nebudem, napisem ti ked ich obujes, napisem ti ze to dobre vyzera, snad nebudem OT. Ine veci tu nema zmysel vypisovat.

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Piatok, 7. Decembra 2012, 13:07

SmartBastard napísal:
Nejde o zavody, ale o to aby si sa pohol z krizovatky :mrgreen:

Ale nie vazne, tie OEM urcite nemali 11kg, skor tak 14-15, takze ten rozdiel neznie az tak hrozne, ale tu nejde o nejaku extra hmotu v aute, ale na disku a teda rotujucu neodpruzenu hmotu.

Nemyslel som to v zlom a urcite som sa nechcel do nikoho obuvat, iba som chcel poukazat, ze 19" disky + 18kg per disk + 235 pneu moze byt trocha problem ;) Vsak uvidis sam, nehovorim, ze sa nepohnes, ale urcite to bude o dost lenivejsie.

A checkoval by som potom castejsie geometriu a poloosi, lebo s tou vahou idu vyrazne hore poziadavky na podvozok. Inak povedane cim takzie su kolesa (disk + pneu + brzdovy kotuc etc) tym skor sa ti nieco dojebe. O to zvlast, ked tam mas podlozky, co urcite budes musiet mat aby to tam voslo :)

Este raz, toto nema byt "co-to-za-picoviny-vymyslas" post, iba som chcel povedat, ze treba potom castejsie checkovat, ci nieco nieje dojebane, resp. urobit upravy, aby jednotlive komponenty viac vydzali.

to je jednoznacne pravda co si napisal, ale s tym my vsetci pocitame :-) teda aspon ja urcite.. preto som volil na podvozk powerflex vsade kde sa dal + zosilnene ramena a capy a tycky stabilizatora a podobne.. nech to vydrzi s tym setupom co najviac..

revenge napísal:
Aj ked vas samozvany tuzingovy guru si mysli že to bude bezpecnejsie a auto bude v zakrutach drzat lepsie je to omyl.

to si samozrejme myslel na mna asi co? ty odbornik.. este mi povedz kde som pisal ze auto bude bezpecnejsie a bude v zakrutach drzat lepsie? bude to to iste ako na 18"

michaltt napísal:
SmartBastartd :

nechapem co to beres tak strasne vazne vsetko.. co sa ti take prihodilo v mojom pribehu? ty si pisal o tom ze kvoli tazsim diskom budu tlmice menej pruzit, to je uplne nieco ine jak to co pisal smart bastard.. kazdemu z nas je jasne ze podvozok bude trpet viac, pojde to horsie a podobne.. ale naco to treba rozoberat do detailu? vo vlakne sa nemaju pisat diskusie to je pribeh o aute, na diskusie o tychto veciach tu je ina sekcia.. vo vlakne sa ma prave pisat paci nepaci, moze byt, vymen to a podobne.. nie fyzikalne zakony o kolesach. :-D
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

Fuxxo

Piatok, 7. Decembra 2012, 13:16

dedo1 napísal:
Mišo: ale keď majiteľ napíše ,že vie čo mu to urobí, a je si toho vedomí, a napriek tomu mu budú ľudia vypisovať ako to poserie podvozok aké to bude napiču, tak sa potom nečuduj že sú tu aj negatívne reakcie. Ja viem, že to nebude lepšie ako na 17kach, ale je to jeho rozhodnutie. A keď niekoľko krát napíše že vie, že auto sa bude správať horšie, a je mu to jedno, tak na čo to potom riešiť.. iné by bolo keby presviečal ostatných o svojej pravde, ale to nerobí, tak naozaj nerozumiem.. Každá diskusia o upravách na aute sa tu zvrhe preto, lebo niektorí jedinci nedokážu pochopiť, že je niekto ochotný obetovať performance kvôli vzhľadu. Respektíve že má niekto iný pohľad na tuning ako on, a preto je okamžite tuzer a pod.

to si napisal lepsie jak si to dokazem predstavit :thumbup: :thumbup: :thumbup: prave o tomto to bolo cele.. a od zaciatku to je o tomto, ziadne potlapkavanie po pleci, ked tu kazdy rype do cloveka zato ze jazdi nizko alebo ma farebne kolesa, tak co si ma o tom myslet?

E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW

SmartBastard

Piatok, 7. Decembra 2012, 14:02

Tak som rad, ze sme sa vsetci zhodli, ze je v poriadku, ked kazdy robi veci podla seba, ide predsa o nase auta :wink:

Ja si nemyslim, ze sa treba delit na nejake skupinky, ze tu su ludia co maju radi auta iba v originalnom stave, tu zase pretekari z okruhu, tu euroscene, tu off-roaderi atd. Ja mam rad hrozne vela stylov aut, ale chapem a akceptujem, ze ludia maju rozny vkus a aj to, ze niekomu sa paci iba jeden styl.
Osobne chodim obcas na okruh a preto robim zmeny, ktore hlavne prospeju performance. Zaroven mam rad nizke auta, velke disky etc a preto napriklad drbnem na X6 25mm rozsirovacie podlozky na kazdu stranu a dal by som ju dokonca aj nizsie, ale kedze mam M-ko, chcem nejake auto s ktorym "mam v pici" obrubniky etc. Ale napr. na M-ko si chcem dat Eisenmann Race, iked efekt na vykon je takmer nepatrny, chcem proste ten zvuk a je mi jedno, ze to bude moc hlucne, na dlhe cesty mam aj tak X6. Takisto obdivujem oldtimeri, ktore su v uplne originalnom stave a uz velmi dlho pozeram po (velmi kvalitnych) replikach Jaguar C-Type z 50tich rokov.

Co som chcel vsak povedat, je jedno aky styl sa komu paci, co nas spaja su auta a kazdy by sme sa o ne mali starat najlepsie ako vieme, alebo ako nam penazenka dovoli.

Aby to nebolo cele az take vazne ..
Jeffri napísal:
Inak mal som už nahodené aj iné 19ky a ’’ledva som ich zdvihol’’ zo zeme ...

Ja som konecne kupil dostatocne velky stojan pre X6tkove kolesa, taky vertikalny, kde su nalozene na sebe. Su to 214 style 20" disky a 275 vpredu a 325 vzady gumy. Myslel som, ze skapem! Zdvihnut to este ide, ale dat to tak vysoko aby to dal z hora do toho, tak som skoro pri kazdej jednej na to vykaslal.
www.RoyalGarage.sk

dedo1

Piatok, 7. Decembra 2012, 14:15

Veď o tom presne píšem, keby mali všetci taký postoj tak je nám sveta tu žiť.
SmartBastard napísal:
Tak som rad, ze sme sa vsetci zhodli, ze je v poriadku, ked kazdy robi veci podla seba, ide predsa o nase auta :wink:

Ja si nemyslim, ze sa treba delit na nejake skupinky, ze tu su ludia co maju radi auta iba v originalnom stave, tu zase pretekari z okruhu, tu euroscene, tu off-roaderi atd. Ja mam rad hrozne vela stylov aut, ale chapem a akceptujem, ze ludia maju rozny vkus a aj to, ze niekomu sa paci iba jeden styl.
Osobne chodim obcas na okruh a preto robim zmeny, ktore hlavne prospeju performance. Zaroven mam rad nizke auta, velke disky etc a preto napriklad drbnem na X6 25mm rozsirovacie podlozky na kazdu stranu a dal by som ju dokonca aj nizsie, ale kedze mam M-ko, chcem nejake auto s ktorym "mam v pici" obrubniky etc. Ale napr. na M-ko si chcem dat Eisenmann Race, iked efekt na vykon je takmer nepatrny, chcem proste ten zvuk a je mi jedno, ze to bude moc hlucne, na dlhe cesty mam aj tak X6. Takisto obdivujem oldtimeri, ktore su v uplne originalnom stave a uz velmi dlho pozeram po (velmi kvalitnych) replikach Jaguar C-Type z 50tich rokov.

Co som chcel vsak povedat, je jedno aky styl sa komu paci, co nas spaja su auta a kazdy by sme sa o ne mali starat najlepsie ako vieme, alebo ako nam penazenka dovoli.

Ja som konecne kupil dostatocne velky stojan pre X6tkove kolesa, taky vertikalny, kde su nalozene na sebe. Su to 214 style 20" disky a 275 vpredu a 325 vzady gumy. Myslel som, ze skapem! Zdvihnut to este ide, ale dat to tak vysoko aby to dal z hora do toho, tak som skoro pri kazdej jednej na to vykaslal.

Fuxxo

Piatok, 7. Decembra 2012, 16:13

SmartBastard napísal:

kokos tak o tom mi ani nehovor.. ja akoze nemam problem to dvihnut (zatial mam ale len vyzute tie kolesa :-D takze o 10kg menej maju) ale kupil som ten jebnuty stojan z lidlu a dal som nanho tri tie disky :lol: :lol: :lol: stvrty nemam kam dat, lebo uz neni tyc :-D to keby som mal sirsie kolesa este, tak neviem fakt, asi na kar by som si ho zavesil :-D

E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Piatok, 7. Decembra 2012, 16:33

michaltt napísal:
SmartBastartd :

Michal tak toto je od teba ale strasne pokrytecke, nezda sa ti??? Ja som Jeffrimu taktiez pisal ,ze te disky su tazke a ,ze to auto uplne vydochne a nik sa do mna neobul....A stojim si za tym ,ze 19 je na e46 proste moc pokial nemas 3.0i/d co sa tyka vykonu a po stranke technickej je jasne ,ze 19 rozbiju kazdu e46 (mozno m3 to prezije lebo je stavana nato)...ALE JA 19 ani nechcem na svoje auto bohate mi stacia moje 18 o ktorych si myslim ,ze je to tiez uz vela ale bohuzial 17 vyzeraju ako vyzeraju takze si to vytrpim....Ale o tebe viem ,ze chces dat na svoje auto 19 a ides tu mudrovat ake je to zle a pod...trosku divne nie????

Samozrejme ,ze je to verejne forum a mozes vyjadrit svoj nazor aj ked je negativny ale trosku si to premysli lebo teraz vodu kazes a vino pijes....Neboj Jeffri to pochopi ,ze to neni stastne riesenie ale hlavne ,ze sa mu to paci nie....

Inak Jeffri aby som nebol OT tak ma napadlo aspon jedno pozitivum technicke ohladom tych diskov :D Ked to rozgulas tak budes mat vyssiu maximalku a zotrvacnost :thumbup:
A o tom ,ze ked to dobre obujes a zlozis to bude popici sa bavit ani nemusime :thumbup:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných