Jeffri napísal:Konečne dvaja ľudia, ktorí pochopili, že to nemám na závodenie ale vzhľad...
Hej bude to pecka len stále nie som rozhodnutý do akej farby pôjdu

Nejde o zavody, ale o to aby si sa pohol z krizovatky
Ale nie vazne, tie OEM urcite nemali 11kg, skor tak 14-15, takze ten rozdiel neznie az tak hrozne, ale tu nejde o nejaku extra hmotu v aute, ale na disku a teda rotujucu neodpruzenu hmotu.
Nemyslel som to v zlom a urcite som sa nechcel do nikoho obuvat, iba som chcel poukazat, ze 19" disky + 18kg per disk + 235 pneu moze byt trocha problem

Vsak uvidis sam, nehovorim, ze sa nepohnes, ale urcite to bude o dost lenivejsie.
A checkoval by som potom castejsie geometriu a poloosi, lebo s tou vahou idu vyrazne hore poziadavky na podvozok. Inak povedane cim takzie su kolesa (disk + pneu + brzdovy kotuc etc) tym skor sa ti nieco dojebe. O to zvlast, ked tam mas podlozky, co urcite budes musiet mat aby to tam voslo :)
Este raz, toto nema byt "co-to-za-picoviny-vymyslas" post, iba som chcel povedat, ze treba potom castejsie checkovat, ci nieco nieje dojebane, resp. urobit upravy, aby jednotlive komponenty viac vydzali.