... všetko o BMW ...
miso_525d napísal:Mne pridu mimo tvoje reci o tom, ze vacsina z nas nevie ako funguje zahranicna scena...WTF??! ako to s tym co sem piseme suvisi? chces mi povedat ze ta 318i by zaujala na medzinarodnej urovni? nerob si srandu...
Jeffri napísal:staviam si z toho skôr taký showcar nez racecar
miso_525d napísal:... snaha majitela tejto 318i z auta urobit "showcar" je zvlastna ...
miso_525d napísal:... proste robi z toho auta nieco, cim nikdy nebude ...
michaltt napísal:
Udivuje ma, ze si presvedceny o tom, ze on z toho auta robi "nieco". To je cisto tvoja dedukcia ktora sa nezaklada na pravde. Marek z toho robi nieco, co sa mu bude pacit a co ho bude tesit.
A zalezi na tom ako sa na slovo "medzinarodna uroven" pozeras. Na eventoch, ktore sa konaju po EU by urcite toto auto zaujalo. Totizto tam sa nepozera na motorizaciu.
miso_525d napísal:....takych aut jazdia aj po slovensku mraky...
Gabo10 napísal:On s tým nejde jazdiť drag závody ale príde na zraz odstaví to niekde a tam nikto nevie aký má motor pod kapotou vidí iba vizuál (teda ak nepozná auto)
Auto je samo o sebe veľmi pekne urobené a za mnavidieť čo v nejakom videu na YT bez zvuku a motorizácie pomyslím si že je to 400 konové našlapané auto podľa výzoru
Dogg88 napísal:fuuuuu![]()
Jeffry nemas niekedy problem najst na parkovisku svoje auto? V tej mrákave modrých znížených kupéčiek s AC paketom na 19" OZetoch?
miso_525d napísal:no presne si udrel klinec po hlavicke, AUTO VYZERA AKO KEBY MALO 400 KONI ALE JE TO IBA 1,8i ! presne tak. toto je to nad cim som sa ja pozastavil, ze mi pride skoda casu a penazi (moj nazor) robit z 1,8icky auto ktore vyzera ako 400 konova masina. ked si aj predstavim seba v tom aute, ze tvaris sa jak Rambo osobne, ale na starte z krizovatky ta zotre hociaka Octavia, bolo by mi strasne trapne---
miso_525d napísal:ked si aj predstavim seba v tom aute, ze tvaris sa jak Rambo osobne, ale na starte z krizovatky ta zotre hociaka Octavia, bolo by mi strasne trapne---
miso_525d napísal:... na starte z krizovatky ta zotre hociaka Octavia, bolo by mi strasne trapne---
michaltt napísal:Ty sa chces odviest pohodlne a lacno.
ROKI49 napísal:mna zaujima preco foto sedaciek nebola rozmazana, aby nebolo vidno o co ide......![]()
Maco napísal:
Som nevedel ze 750Li, 740i, M6, S500 Su lacne vozenia![]()