... všetko o BMW ...
michaltt napísal:Pre Teba je mozno zbytocne vrazat peniaze do 1.8i ale pre niekoho nema vyznam si kupit F10 525d ktora ma 0-200kmh ako stara vydojena e46 320i predfacelift z 99teho. Tvoju 525d by zotrela hociaka cipnuta 1.9tdi. Chapes ?
michaltt napísal:Pises, aby som bol objektivny ale Ty niesi. Stale vytvaras vztah medzi nejakou fiktivnou "hodnotou" auta a motorizaciou. Ak zohladnis vsetky aspekty tak takychto 318tok po slovensku nebeha vela. Auta sa posudzuju komplexne ale zalezi na aky event ides. Ak sa jedna o komunity kde ide o styling tak tam sa motorizacia neriesi. Riesi sa celkovy vzhlad auta, brzdy, interier, lak, doplnky a pod. Celosvetovo je komunita ohladne stylingu obrovska a nieje dolezite ci mas 318,520 alebo 760. Chod sa niekedy pozriet na Raceism alebo Worthersee a pochopis.
Pre Teba je mozno zbytocne vrazat peniaze do 1.8i ale pre niekoho nema vyznam si kupit F10 525d ktora ma 0-200kmh ako stara vydojena e46 320i predfacelift z 99teho. Tvoju 525d by zotrela hociaka cipnuta 1.9tdi. Chapes ?
Ty sa chces odviest pohodlne a lacno. On sa chce vozit na peknom aute a taktiez sa odvezie lacno. Skus to pochopit.
A tvrdit ze si nikto nevsimne jeho e46 medzi e46tkami ktorych su tu tisice...tisice ich niesu lebo vacsina e46 je za zenitom a podpisal sa na nich zub casu a 9 z 10tich vyzeraju ze su par sekund pred polcasom rozpadu. Ked porovnavas tak jablka s jablkami a nie jablka a cibulu. Najst peknu e46 uz zacina byt taky isty problem ako najst peknu e36 alebo iny starsi model.
Dogg88 napísal:ak pre teba nie je nicim "ina" tato e46 od ostatnych co behaju po SK tak odporucam navstivit ocneho.
To kto tu zo seba robi blbecka vidno na poslednych dvoch stranach![]()
chod si dat sprint s Octaviou na semaforoch nech si na seba pysnyby som sa prepadol od hanby keby ma dako videl ako sa v meste hramna street ricera
![]()
cptObvious napísal:jyeaau...niekomu sa tu stupilo na otlaky, nie?
Trosku sa chod schladit, pretoze staru vydojenu 320i predfacelift si natre na rozok aj posrata ekonomicka 520D a to dokonca s prstom v nose...![]()
smutne prebudenie sa do reality, vsakze?
miso_525d napísal:vies DOGG, mozno ja a ty mame iny vkus, mozno ty cely den slintas po parkoviskach nad 20 rocnymi tureckymi bavorakmi "na hlinach" "f tedeicku" a zapisujes si do dennicka ich pocty, farby a teplotu plus poveternostnu situaciu. neviem, mozno...
ja som trosku narocnejsi ako tya je to tak spravne, keby sme boli vsetci rovnaki, bola by nuda, nie?
michaltt napísal:
Tak naco komentujes ? Ano, mozes to robit ale naco ? Ja tiez nelozim do inych diskusii komentovat ine modely. Ak mas iny vkus a si narocnejsi tak nemam potuchy co hladas v tomto pribehu. Ja sa tiez obzriem radsej za starsim autom a nevidim v tom ziaden problem ale nebudem chodit do sekcie F01 a riesit tam nepodstatne veci.
Okej, snazime sa navzajom vysvetlit si par veci. O tom je diskusia. Ja nemam pocit ze chcem mat v diskusiach navrch ale ked nieco komentujem tak pouzivam fakty lebo ak chces porovnavat tak potrebujes na to urcite informacie o ktore sa mozes opriet. Thats all. Tvoj subjektivny pohlad na vec chapem, ja mam tiez iny vkus na auta ale vyjadrovat sa o Jeffri auto tymto stylom mi pride scestne. Robi si auto pre seba a na nic sa nehra. Neviem z akeho dovodu mas potrebu riesit jeho auto len koli tomu ze je to 1.8 (v podstate tam to zacalo). To aj v obchode ides za predavacom a riesis s nim ze sa Ti nepaci cena vyrobku ked Ta dany vyrobok nezaujima ?
nadro napísal:Ja by som skôr ako by som dával teké sedačky do tohto auta urobil v ňom poriadok. A stále som nepochopil načo sú komu také sedačky v aute keď má pod kapotou 1,8 benzín. Ak je to len kôli výzoru čo si myslím tak stále nechápem.
A tie odklony
michaltt napísal: