... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

cptObvious

Re: [E46 318Ci]ACSchnitzer paket.325mm brzdy.novinky str127

Pondelok, 20. Apríla 2015, 10:37

michaltt napísal:
Pre Teba je mozno zbytocne vrazat peniaze do 1.8i ale pre niekoho nema vyznam si kupit F10 525d ktora ma 0-200kmh ako stara vydojena e46 320i predfacelift z 99teho. Tvoju 525d by zotrela hociaka cipnuta 1.9tdi. Chapes ?

jyeaau...niekomu sa tu stupilo na otlaky, nie?
Trosku sa chod schladit, pretoze staru vydojenu 320i predfacelift si natre na rozok aj posrata ekonomicka 520D a to dokonca s prstom v nose... =D>
smutne prebudenie sa do reality, vsakze? :thumbup:

Užívateľov profilový obrázok
miso_525d
Auto: SOBI 20
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 20. Apríla 2015, 10:40

tie citacie su uz trosku neprehladne :wink:

nerozumiem, preco sa silou mocou snazis obhajovat 318i, ktora ma iba skrupiny a nastavene odklony :mrgreen: si zvyknuty ze mas v diskusiach navrch? :D proste mne ta 318i pride celkom normalna, opakujem, kupeciek s peknymi diskami jazdi po slovensku vela. tato 318i nie je pre mna nic ine, len kupe E46 s peknymi diskami a peknou farbou. nerob z toho nejakeho bajneho jednorozca, nepodari sa ti to.

neviem, kde si si o mne precital, ze ja sa chcem odviezt pohodlne a lacno...nikde som to nepisal, nefabuluj a neprekrucaj. neodbiehajme od temy, je uplne jedno, ake auto mam ja. tiez niesom ziadny poulicny pretekar, ako Dogg88 :mrgreen: povedal som svoj nazor na tu 318i a naozaj nevidim dovod aby tu z toho auta niekto odpadaval... ano chalanovi nemozno upriet sympaticku snahu, ale to je asi vsetko, co stoji na tomto aute za zmienku.

michaltt napísal:
Pises, aby som bol objektivny ale Ty niesi. Stale vytvaras vztah medzi nejakou fiktivnou "hodnotou" auta a motorizaciou. Ak zohladnis vsetky aspekty tak takychto 318tok po slovensku nebeha vela. Auta sa posudzuju komplexne ale zalezi na aky event ides. Ak sa jedna o komunity kde ide o styling tak tam sa motorizacia neriesi. Riesi sa celkovy vzhlad auta, brzdy, interier, lak, doplnky a pod. Celosvetovo je komunita ohladne stylingu obrovska a nieje dolezite ci mas 318,520 alebo 760. Chod sa niekedy pozriet na Raceism alebo Worthersee a pochopis.

Pre Teba je mozno zbytocne vrazat peniaze do 1.8i ale pre niekoho nema vyznam si kupit F10 525d ktora ma 0-200kmh ako stara vydojena e46 320i predfacelift z 99teho. Tvoju 525d by zotrela hociaka cipnuta 1.9tdi. Chapes ?
Ty sa chces odviest pohodlne a lacno. On sa chce vozit na peknom aute a taktiez sa odvezie lacno. Skus to pochopit.

A tvrdit ze si nikto nevsimne jeho e46 medzi e46tkami ktorych su tu tisice...tisice ich niesu lebo vacsina e46 je za zenitom a podpisal sa na nich zub casu a 9 z 10tich vyzeraju ze su par sekund pred polcasom rozpadu. Ked porovnavas tak jablka s jablkami a nie jablka a cibulu. Najst peknu e46 uz zacina byt taky isty problem ako najst peknu e36 alebo iny starsi model.

Jeffri
Autor témy
Auto: E46 318Ci
Kraj: Trnavský

Pondelok, 20. Apríla 2015, 10:43

Ja sa tu k tomu nebudem vyjadrovať :D mňa vaše názory noc nezaujímajú :) aj tak si urobím čo chcem čím sa to bude niekomu páčiť alebo nie :D
Obrázok

miso_525d

Pondelok, 20. Apríla 2015, 10:48

vies DOGG, mozno ja a ty mame iny vkus, mozno ty cely den slintas po parkoviskach nad 20 rocnymi tureckymi bavorakmi "na hlinach" "f tedeicku" a zapisujes si do dennicka ich pocty, farby a teplotu plus poveternostnu situaciu. neviem, mozno...

ja som trosku narocnejsi ako ty :wink: a je to tak spravne, keby sme boli vsetci rovnaki, bola by nuda, nie?

Dogg88 napísal:
ak pre teba nie je nicim "ina" tato e46 od ostatnych co behaju po SK tak odporucam navstivit ocneho.
To kto tu zo seba robi blbecka vidno na poslednych dvoch stranach :mrgreen:
chod si dat sprint s Octaviou na semaforoch nech si na seba pysny :mrgreen: by som sa prepadol od hanby keby ma dako videl ako sa v meste hramna street ricera :lol:

michaltt
Kraj: Košický

Pondelok, 20. Apríla 2015, 10:54

cptObvious napísal:
jyeaau...niekomu sa tu stupilo na otlaky, nie?
Trosku sa chod schladit, pretoze staru vydojenu 320i predfacelift si natre na rozok aj posrata ekonomicka 520D a to dokonca s prstom v nose... =D>
smutne prebudenie sa do reality, vsakze? :thumbup:

Neviem aky otlak mas na mysli. Mne je u riti kto ma aky motor ale Miso porovnaval s Octaviou tak som porovnal aj ja. Ak berieme (v teoretickej rovine) 525d ktoru som spominal tak 0-200kmh sa pri tejto motorizacii pohybuje okolo 35-36s. Ekonomicka 520d bude niekde okolo 40s. Taky cas si da e36 318is. Takze s prstom v nose sa prebud do reality Ty. Weight/Power ratio ti nieco hovori ?

miso_525d napísal:
vies DOGG, mozno ja a ty mame iny vkus, mozno ty cely den slintas po parkoviskach nad 20 rocnymi tureckymi bavorakmi "na hlinach" "f tedeicku" a zapisujes si do dennicka ich pocty, farby a teplotu plus poveternostnu situaciu. neviem, mozno...
ja som trosku narocnejsi ako ty :wink: a je to tak spravne, keby sme boli vsetci rovnaki, bola by nuda, nie?

Tak naco komentujes ? Ano, mozes to robit ale naco ? Ja tiez nelozim do inych diskusii komentovat ine modely. Ak mas iny vkus a si narocnejsi tak nemam potuchy co hladas v tomto pribehu. Ja sa tiez obzriem radsej za starsim autom a nevidim v tom ziaden problem ale nebudem chodit do sekcie F01 a riesit tam nepodstatne veci.

Okej, snazime sa navzajom vysvetlit si par veci. O tom je diskusia. Ja nemam pocit ze chcem mat v diskusiach navrch ale ked nieco komentujem tak pouzivam fakty lebo ak chces porovnavat tak potrebujes na to urcite informacie o ktore sa mozes opriet. Thats all. Tvoj subjektivny pohlad na vec chapem, ja mam tiez iny vkus na auta ale vyjadrovat sa o Jeffri auto tymto stylom mi pride scestne. Robi si auto pre seba a na nic sa nehra. Neviem z akeho dovodu mas potrebu riesit jeho auto len koli tomu ze je to 1.8 (v podstate tam to zacalo). To aj v obchode ides za predavacom a riesis s nim ze sa Ti nepaci cena vyrobku ked Ta dany vyrobok nezaujima ?
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

miso_525d

Pondelok, 20. Apríla 2015, 11:18

Michal, moj koment nebol o tom, ze som narocnejsi. moj koment bol povodne o tom, ze som sa divil, preco chalan robi z 318i pomaly M3 CSL. to bolo vsetko. to ze sa Dogg88 nevedel udrzat je jeho problem, nie moj. ja som len hovoril svoj nazor, nikoho som nezhadzoval ani nic podobne.

michaltt napísal:

Tak naco komentujes ? Ano, mozes to robit ale naco ? Ja tiez nelozim do inych diskusii komentovat ine modely. Ak mas iny vkus a si narocnejsi tak nemam potuchy co hladas v tomto pribehu. Ja sa tiez obzriem radsej za starsim autom a nevidim v tom ziaden problem ale nebudem chodit do sekcie F01 a riesit tam nepodstatne veci.

Okej, snazime sa navzajom vysvetlit si par veci. O tom je diskusia. Ja nemam pocit ze chcem mat v diskusiach navrch ale ked nieco komentujem tak pouzivam fakty lebo ak chces porovnavat tak potrebujes na to urcite informacie o ktore sa mozes opriet. Thats all. Tvoj subjektivny pohlad na vec chapem, ja mam tiez iny vkus na auta ale vyjadrovat sa o Jeffri auto tymto stylom mi pride scestne. Robi si auto pre seba a na nic sa nehra. Neviem z akeho dovodu mas potrebu riesit jeho auto len koli tomu ze je to 1.8 (v podstate tam to zacalo). To aj v obchode ides za predavacom a riesis s nim ze sa Ti nepaci cena vyrobku ked Ta dany vyrobok nezaujima ?

wladas47
Auto: 318iS

Pondelok, 20. Apríla 2015, 11:49

nadro napísal:
Ja by som skôr ako by som dával teké sedačky do tohto auta urobil v ňom poriadok. A stále som nepochopil načo sú komu také sedačky v aute keď má pod kapotou 1,8 benzín. Ak je to len kôli výzoru čo si myslím tak stále nechápem.
A tie odklony [-o<

Keby som mal peniaze na také dačo tiež si dám do mojej 318IS také škrupinky...odo mňa palec hore za úsilie a nadšenie k pretváraniu auta a je mi jedno čo sa skrýva pod kapotou :thumbup: a je smutne že sa tu všade poslednu dobu rieši "Prečo" a nik sa nespita "Ako"
Ex Mazda RX-7 FC

Amalka 318is http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318is-wladas47-t69021.html
/filter Green/cat MagnaFlow/exhaust Simons/underpulley RUFF/alu cooling/EVANS Coolants/brake Zimmermann 300x22/

Predám http://www.bmwklub.sk/predaj-nd-bmw/vypredaj-veci-e36-t99232.html

M3driver

Pondelok, 20. Apríla 2015, 12:05

pekne to je na zivo, obzeral som ju v Inchebe. tie OZ su krok vpred podla mna :thumbup:
M3 -> Ducati

Killo
Auto: lexaurin

Pondelok, 20. Apríla 2015, 12:27

kokot ludia, vam tu dobre jebe podaktorym :D
clovek ma e36ku - je zebrak a cigan, e46ku so slabym motorom - je pozer, e46 so silnym motorom - tak je kokot lebo ma vydojenu hrcu za 5 korun po dvadsiatich majiteloch co sa na nej nahanali, ma auto na uver je (opat) kokot lebo byva u rodicov a bere si auto na uver za posledne, kupi si nove auto za hotovost - si kokot lebo sak to auto strati cenu a je to zbytocna investicia, mas auto bez vybavy -si socka a mal si si kupit fabiu so svihadlami, s relativne obstojnou vybavou - si kokot lebo tam nemas priplatkovy radar, kavovar a kurvu v cene, mas uplne top vybavu - si kokot lebo sak naco ti je taka vybava ktoru v zivote nevyuzijes :D
proste vacsina ludi tu furt musia mat svoje jebnute pripomienky a pisat to tu kazdemu do pribehov, inzeratov a ziadna, ale ozaj kombinacia okolnosti a premennych nie je ta spravna, vzdy treba podotknut co je napicu (aj ked to nikoho nezaujima... )

btw Jeffri mas to pekne, vidavam ta poslednu dobu v meste, pekne si to zladil.. inak mas nejakych znamych v Zavare? :P
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

michaltt

Pondelok, 20. Apríla 2015, 12:30

To je ta slovenska mentalita - mat ku vsetkemu pripomienky bez ohladu na okolnosti / situaciu. Je fajn viest diskusiu ale obcas to uz hranici s elitarstvom.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Killo
Auto: lexaurin

Pondelok, 20. Apríla 2015, 12:42

povedat nazor je fajn, ale nechapem na co ho musia VNUCOVAT ostatnym.
preco si chalan upravuje 1.8micku? lebo MOZE a CHCE a MA na to, tam cela diskusia konci. ak to vyhovuje jemu a tesi ho to, neviem co kto riesi... nikomu tym neublizuje, neobohacuje sa na nikom, nevydava sa za nieco ine, tak what the fuck?

a inac Michal teba tez stretavam casto, ked ti bude blikat zeleny audi a4 avant vyzerajuci jak z mad max: fury road tak to som ja potom :D
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

cptObvious

Pondelok, 20. Apríla 2015, 12:46

michaltt napísal:

Neviem aky otlak mas na mysli. Mne je u riti kto ma aky motor ale Miso porovnaval s Octaviou tak som porovnal aj ja. Ak berieme (v teoretickej rovine) 525d ktoru som spominal tak 0-200kmh sa pri tejto motorizacii pohybuje okolo 35-36s. Ekonomicka 520d bude niekde okolo 40s. Taky cas si da e36 318is. Takze s prstom v nose sa prebud do reality Ty. Weight/Power ratio ti nieco hovori ?[/quote]
Nechceme sa dohadovat o tom, ze e36 318is uprace f525d vsak?
Running Features

Maximum speed 213 (207) km/h 133 MPH
Acceleration to 100km/h 10.2 (11.6) s

Pre zmenu 525d
Running Features

Maximum speed 231 km/h 144 MPH
Acceleration to 100km/h 7.3 s

michaltt

Pondelok, 20. Apríla 2015, 12:48

Mimo no...ja som pisal o 0-200. Nie o 0-100 a maximalke. Proste 40s 0-200 je strasne slabe a to je fakt. e46 325/328 sa pohybuju okolo 30-32s.

Ak si chces dokazovat tak mozme cez PM lebo uz to zachadza mimo temy.
Lowered wagon - pribeh

Maco
Auto: visavytena pajta

Pondelok, 20. Apríla 2015, 12:57

by ma zaujimalo ako si dosiel na ten udaj ze 525d 0-200 40s :-k :-k :-k :-k :-k
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných