... všetko o BMW ...
nadro napísal:Ja by som skôr ako by som dával teké sedačky do tohto auta urobil v ňom poriadok. A stále som nepochopil načo sú komu také sedačky v aute keď má pod kapotou 1,8 benzín. Ak je to len kôli výzoru čo si myslím tak stále nechápem.
A tie odklony
sineDko napísal:dobre prirovnanie. ani f1 nema velky objem a vystaci si![]()
ale samozrejme aj na 318 sa da ist v zakrutach na limite auta
Jeffri napísal:A hej aj na 318ke sa dá blbnút... Mam to vyskúšané :) dokonca aj na týchto 19kach zapálǐ gumu
Jeffri napísal:A hej aj na 318ke sa dá blbnút... Mam to vyskúšané :) dokonca aj na týchto 19kach zapálǐ gumu
michaltt napísal:On skor myslel ze zagumuje aj s 1.8mickou.
sineDko napísal:dobre prirovnanie. ani f1 nema velky objem a vystaci si![]()
ale samozrejme aj na 318 sa da ist v zakrutach na limite auta
banned napísal:Nech nas teda pouci, miestny guru FUXXO s ikspajpom, kedze on zalozil slovensku stance scenu a prvy ma naucil, co to je, mat dobry STRETCH.
michaltt napísal:Chalan si robi auto podla seba a robi to, co ho bavi. Nemam pocit ze sa z toho snazi robit vyzor nejakeho "muscle" auta alebo zavodak. A reci typu "naco take sedacky do 1.8, chudatko motor, babeta, "showcar atd." su trocha mimo. Alebo showcar musi mat minimalne 300koni ? Hentakych mudrcov je plne Tesco. Predpokladam ze vacsina z Vas ani nema sajnu o tom ako to funguje v zahranici na scene.