Nazdarek
rozhodol som sa napisat pribeh tohto auta pretoze som pocul, ze je to hnoj atd..Myslim, ze je to nefer tvrdenie a prave preto to chcem uviest na pravu mieru..
Tak pekne poporiadku..Auto pochadza z kosic kde malo neslavnu minulost a chovali sa k nemu tak ako sa k M power chovat nema...Kupil ho zhruba pred rokom moj dobry kamarat automobilovy pacient, ktory s nim chcel driftovat ale potom mu bolo luto ho nicit a tak ho posunul mne..
Ked prislo k nemu, kratko na to klakol motor a kamos zohnal druhy...Novy motor ide ako vino.. Vyhodil podvozok, vdaka ktoremu suchali zadne kolesa o lemy a sli tam H&R pruziny..To boli podstatne opravy a niekde v tejto faze som auto kupil ja..
Auto som kupil s tym, ze nieco vybijalo baterku, s nefunkcnou sedackou s ktorou sa nedalo hybat, s mnohymi tuzerskymi nalepkami a skaredymi kolesami...Vybijanie baterky som poriesil, sedacku som rozhybal a zistil ze je len spaleny vypinac, nalepky sli dole, kolesa sli prec a zohnal som M contour II, ktore sice na coupe moc nepatria ale vyzeraju omnoho lepsie... Este niektore veci su v rieseni ale momentalne je auto na tom tak, ze si moze podat ruku s akymkolvek Mkom na Slovenku co sa tyka technickeho stavu..
Chcel som ho predat, ale nakoniec som si to rozmyslel pretoze ma znechucovali stupidne otazky vzhladom na to, za ako cenu som auto predaval a bol ochotny predat.
Vyuzivam ho na vikend a cisto na radost z jazdy..vytahujem ho len na dlhe trasy a je o neho momentalne velmi dobre postarane..
Takze to je zatial pribeh jedneho hnoja..