... všetko o BMW ...
Dogg88 napísal:Ale musis uznat ze je rozdiel nakladat a driftovat...da sa jazdit aj palba v zakrutach cistou stopou, tym padom je motor menej v obmedzovaci a teda sa viac setri, o pobvozkovych castiach nehovoriac
Dogg88 napísal:Ale musis uznat ze je rozdiel nakladat a driftovat...da sa jazdit aj palba v zakrutach cistou stopou, tym padom je motor menej v obmedzovaci a teda sa viac setri, o pobvozkovych castiach nehovoriac
Korzar napísal:Pistik : Mne to pri tom obchode bolo jasné , ale mal som doma už inú raketu , neporovnatelnú s S3kou , takže ma to až tak nebolelo. Prerobiť som prerobil už vtedy, keď som na nej urobil prvú úpravu a keby som S3ku chcel predať, tak by som to z nej musel všetko vymontovať a predávať to za cenu serioveho auta . A to je plus-minus na urovni M3ky .A M3ka je podla mna vacsie dielo ako S3ka. Ale to co sa stalo uz cestou domov , mi ako ponaucenie stacilo .
A ako stým suvisí to , že som mladší ročník ?
Korzar napísal:... Mal by to tu niekto premazat...
germancars napísal:inak tieto vase reci o vyuziti a nevyuziti vykonu ma fest nebaviaako premotivovane deti v skolke
germancars napísal:vylet na L.Maru