Vidim ze moje nove auto ma celkom uspech. Je to preca leŠtenka
Vcera bolo auto nad jamou a videl som nieco co som nechcel. Uprimne povedane cakam som nieco este horsie

Diera pod pedalmi a pod spolujazcom kde ma nohy a prahy su salat edition.
Dneska som predal svoju fiesticku...vypadala strane no aj tak som sa dohodol s kupujucim a predal som ju za tolko za kolko som ju pred rokom kupil ja :)
Poriesil som tekuce prepady. Prva investiia 1.89e za meter hadicky a detol 3.7e na dezinfekciu interieru.
Spolujazcova sedacka sa da zvladnut no vodicova je totalne KO treba tam dat nieco ine lebo fakt cele zlee

Dneska zajtra tam nahodime podvozkove veci s 525i hlavne predne a zadne tlmice ak sa podari tak polepime aj predne ramena.
Auto stale krasne radi comu neviem pochopit
Posledne dni mam celkom zmiesane pocity stoho auta. Zaroven sa tesim ze mam automatik ale aj sa bojim toho ze sa to pokazi a budem to moct podpalit lebo to je tdsko

Taka technicka otazka. TDSka automaty nemali katy ? lebo za pletencom je nieco dlhe ako stredak a potom vzadu je koncak ktory drzi na audio kabloch

Ak by mal niekto zaujem vymenim samosvor za open + vas doplatok. Je tam pomer 2.64 a aj svori ked sa tomu trosku da podlahu tak to pretoci