... všetko o BMW ...
//MPower napísal:avenger , jasne som napisal keby ze chcem offroad kupim si Jeep wrangler s offroad kolami ktory sa dostane tam ze ta toyota ked sa aj posere tam nevylezeNoveho granda by som si kupil keby ze chcem nieco lepsie aj na cesty aj do terenu.Paci sa mi! a v terene si myslim ze Grand Cherokee moc brutal konkurenciu nema nato aka to je luxusna krava. A ze novy grand nema 4x4?
tak toto je perla , ved Jeep ma jeden z nalepsich 4x4 sysemov na svete
Uz stary grand cherokee z systemom quadra-drive II bol spicka , tento novy je este viac prepracovany.A verim tomu ze aj tej toyote by v terene natrel. Neviem otom ze ci "tojota" pouziva napravy z nakladaka ako jeep
THX24 napísal:Jozo hodim ti tu jednu foto k teme dufam ze nevadi a ked tak tak mi napis zmazem ju ...
inac blahozelam ku kupe dobra volba a ked tam je individual hudba bude tam toho viac nez dost vo vybave :)
rebuss napísal:Mpower nic proti tebe nemam fakt, si typek, ale nedavno bola e36 pre teba naj auto nikdy by si nemenil, potom si sa nechal zlakat burzoaznou e92 a teraz dialnicnou e60, cakam kedy prejdes na e71 a zas to bude najlepsie auto jake moze byt ale stale f15 budes kritizovat a tak to pude daaaaaaal....
//MPower napísal:A ci presedlam na X5 vobec netusim , najblizsiu dobu sa tak nestane ked ze planujem kupit do firmy dalsi mix na beton