... všetko o BMW ...
//MPower napísal:tak BMW X5 je hlavne luxusne "SUV" ktorych moc nie je na vyber , tak ze v tomto pripade mi vobec nevadi ze stym nemozem konkurovat Jeepom v terene. Povecsinou stymi sirokymi kolesami a s uzkym profilom sa ani nie je co cudovat ze to v terene moc nepochodi. Mne ako uzivatelovi viacej vyhovuje ze ked z E60 presedlam na X5 ze to "SUV" bude jazdit po ceste ako E60 , co kazdy jeden offroad moze X5 zavidiet , dalsie vyhoda je ze po nasom tankodrome nebudem musiet kluckovat medzi jamou a hrbom a ked nejaku zoberem tak to bude oproti E60 celkom komfortne , a tak isto aj v meste cez tie pol metrove obrubniky ako zvyknu davat a niekde riadne strmaky na parkovisko v nakup.centrach , isto si stym X5 hravo poradi.Tak ze vsetko ma svoje pre a proti , tak X5 je presne to co od nej ocakavam , je to luxusne a pre mna vlastne nema ziadne negativa, okrem cenya "zastaraneho" interieru oproti novej X5 F15 , ta ma ten interier fakt pecka oproti E70 , aj ked exterier sa mi E70 paci viacej ako tato nova X5.Keby tu tie cesty nevyzerali ako vyzeraju nikdy by som nemal dovod nad X5 premyslat.No zatial si radostne uzivam 535ku