... všetko o BMW ...
ROKI49 napísal:myslis?Nie su tie blatniky aj trochu sirsie? reku ci by to voci zadku, ktory by sa nerozsiroval nevyzeralo na chuja
Slavino napísal:no ved ak ma odhovorite budem iba rad 🤔toto nieeeee. doteraz si isiel super cestou a teraz takato tuzerina. preco??? radsej fakt tie struny alebo upgrade brzd ale taketo veci za mna nie...mas spravnu brzdu, ze M3 na dizel nie, dokonca ani blatniky nie. ak som mohol vyjadrit svoj nazor
Slavino napísal:no pri stelovakoch sa bezne da vyberat ake tuhe maju byt pruziny, napr. bc racing to tak ma. a eibachy su vseobecne napriklad maksie jak HR, takze by som studoval na forach ze ktore pruziny sa jak spravaju, ja som toto studoval ohladom F80 a tam je tiez x milion moznosti od roznych vyrobcov, kazdopadne na tvoj xdrive toho bude ovela menej urcite, takze ty moc na vyber nemas asitoto by si mohol viac vysvetlit, lebo uz mam druhu sadu Eibach...tu prvu ma (ci mal tvoj bracho) ale to som netusil ze su nejake parametre, podla ktorych sa da vyberat.(okrem samotneho typu auta/motora ci generacie) Ja som teda mal vobec problem najst pre xDrive, nie to este si vyberat. dokonca mi jeden predajca takychto dielov tvrdil ze na xDrive nie su az kym som ho nepresvedcil ze existuju...
Loutka napísal:jednoznacne ma pravdumyslis?
starynovy napísal:tak teraz kupujem skoro nove a este ho nemam ani doma a uz viem co sa na nom bude robitNo to si dlho tie retrofity neuzil.. Nabuduce to var kupis uz hotove.