... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:famozne :-O :-O splittre hentoho typu su teda spotrebak iba, na to si treba zvyknut![]()
inak sak pochval ze kolko to bolo ta naprava a brzdy, nech ostatni co raz si zadovazia taketo auto aby vedeli
Gringo85 napísal:530D ma asi predne kotuce vecsie ako 330D tak asi preto taka cena si myslim, ta moja cena uz je aj s robotouCelkom fajn cena na brzdy ja som teraz kupoval tiež OEM diely na Bmw 530d f11 a len predok stal 540€.
Fuxxo napísal:to je velmi dobra cena na tie brzdy, origo brzdy v bmw na 420d 650€po zlave.. cena ale s robotou
![]()
ten podvozok, si mohol fuknut pruzinky nejake uz na to :-)
Fuxxo napísal:hej, presne aj ja sa priklanam k tomuto nazoru. ja mam nasadene Eibach Pro-Kit 30/15mm a hned to lepsie ukaze. Pri tych tisicoch co si dal do prerabok tak 2 kilecka su uz zanedbatelne. samozrejme ak sa to tebe lubi takto, tak nie je o com....mne vadil ten vysoky predok oproti zadku, ked ze ja ma xDrive. ty mas asi zadokolku, nepostrehol som ci si sa o tom niekde vyjadroval v pribehuten podvozok, si mohol fuknut pruzinky nejake uz na to :-)
Loutka napísal:ano ja mam zadokolku ale tiez tam vidno rozdiel vo vyske, mozno poriesim len dost to je tvrde na 19" a ked to dam este dole uz sa bojim ze to bude uz moc....
sysell napísal:Ak neni tajne co ta vysli tie 313, tiez ich zhanam..
Fuxxo napísal:struny teraz nebudem riesit, ale ja som sa namotal na toto 😃ono tie eibachy su relativne pohodlne struny, treba taky model vybrat ktory ma parametre podobne jak seria..
Loutka napísal:toto nieeeee. doteraz si isiel super cestou a teraz takato tuzerina. preco??? radsej fakt tie struny alebo upgrade brzd ale taketo veci za mna nie...mas spravnu brzdu, ze M3 na dizel nie, dokonca ani blatniky nie. ak som mohol vyjadrit svoj nazorstruny teraz nebudem riesit, ale ja som sa namotal na toto 😃
https://autotechnik.sk/sada-blatnikov-d ... 60079c5011
problem ale je, ze emblemy k tomu su len s napisom M3 a to nechcem a neviem nikde zohnat bez toho napisu, davat tam napis M3 na dizel urcite nebudem
Fuxxo napísal:toto by si mohol viac vysvetlit, lebo uz mam druhu sadu Eibach...tu prvu ma (ci mal tvoj bracho) ale to som netusil ze su nejake parametre, podla ktorych sa da vyberat.(okrem samotneho typu auta/motora ci generacie) Ja som teda mal vobec problem najst pre xDrive, nie to este si vyberat. dokonca mi jeden predajca takychto dielov tvrdil ze na xDrive nie su az kym som ho nepresvedcil ze existuju...ono tie eibachy su relativne pohodlne struny, treba taky model vybrat ktory ma parametre podobne jak seria..