... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Miloš_E90_330i napísal:To nie je klasická fólia ale wrapovacia asi, takže by to malo trošku ochrániť. Ja som mal minulý rok na prednom nárazníku a kapote nastriekané 4 vrstvy plastidipu a bolo to super. Horšie bolo keď som ho na jar dával dole.
Trojec napísal:Vyzerá to celkom dobre len ktovie aká je prax ako to tam drží a tak, v predu je dosť veľký nápor vzduchu a budú na to pôsobiť rôzne vplyvy....
nairam2 napísal:
Dokonaly aerodynamicky tvar dokonale pouzite materialy rozlozenie vahy motor vpredu nahon do zadu, sportove gumy.No tak vplyvy bokom zalezi uz len ako dokazete soferovat a starat o svoje bawo, drzi to tam dokonale a samozrejme pozor na jamy a stav nasich vozoviek a ostatnych vodicov.
Nebojte sa povytacat do max otacok to AUTO to ma rado, to AUTO to potrebuje, predsa nato je urobene.
Freude von Fahren
nairam2 napísal:o aute sa tu pise, kde si?
CITROEN C3 Picasso, 68kW, r.v. 2013
ROVER 25, 63kW, r.v. 2000
BMW E90 320D, 120kW, r.v.: 2006 ... EX
BMW E36 318ti Compact, 103 kW, r.v.: 1997...EX
OPEL Ascona C, 1.6 SR, 55kW, r.v.: 1982...EX
ŠKODA 120LS, 40,5kW, r.v.: 1986...EX
ten matros mam od teba, si nepametas?
nic v zlom, nerozumiem
Kallon napísal:
moje poznamky smerovali k tomu ako si ospevoval BMW, je to velmi velmi dobre a kvalitne auto, ale zeby dokonalost sama a bezporuchovst ked do neho davas len original ND to asi nie.![]()
nechapem co sa ti nepaci na mojom podpise. keby si to obsirnejsie vysvetlil, bol by som povdacny.
nairam2 napísal:
e36,e90 320i su dobre, kvalitne pneu, orig. diely samozrejme, orig. povod auta najl. z nemecka-rakuska
Ako sa hovori *co si neurobis sam...*, je velmi vela spekulantov a tzv. majstrov.
Len moj nazor.
nairam2 napísal:o aute sa tu pise, kde si?
CITROEN C3 Picasso, 68kW, r.v. 2013
ROVER 25, 63kW, r.v. 2000
BMW E90 320D, 120kW, r.v.: 2006 ... EX
BMW E36 318ti Compact, 103 kW, r.v.: 1997...EX
OPEL Ascona C, 1.6 SR, 55kW, r.v.: 1982...EX
ŠKODA 120LS, 40,5kW, r.v.: 1986...EX
ten matros mam od teba, si nepametas?
nic v zlom, nerozumiem
Kallon napísal:
nie, ja som si pytal vysvetlenie kde si nakopiroval moj podpis na fore, kde momentalne BMW mam EX a mam non-BMW.
vadi ti, ze som mal BMW a teraz nemam? teda sa nemozem ani vyjadrit k BMW teme?![]()
![]()
ale to je jedno ........................nechaj tak