... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Rottwa
Kraj: Zahraničie

Re: Audi A4 B8 alebo Bmw 3

Pondelok, 14. Októbra 2013, 19:17

Naco sa tu vobec chodis pytat taketo otazky. Ak co i len uvazujes nad otazkou ci kupit BMW alebo auto, do ktoreho montuju nedotacavost uz na prvej operacii na linke, tak setri klavesnicu. Aj tak je takym ako ty (ludia ktory vyuzivaju auto ako nutne zlo dostat sa z bodu A do bodu B) marne vysvetlovat, ze BMW (a ine vozidla podobneho charakteru) sa nekupuju na podobne ucely, ale aby robili pocas transportu radost. Spotreba sa v nasom rebricku hodnot casto nachadza na nizsich prieckach. Cest vynimkam, ktory su taky fanatici, ze si kupia BMW diesel powa aj ked za rovnaku sumu by mohli kupit "rozsireny balik sluzieb" v inej znacke. Otazkou si dal jasne najavo, ze vitamin M ti nekoluje v zilach. Takto tu vznikne iba dalsi flame topic o tom, ze lepsie je do kopca na Octavii s parkoviska cuvat ako sa so zadkom prehanat po zakrutach mimo parkoviska.

Peace and out :bmwball:

Pr.danco
Auto: Vsetky
Kraj: Trnavský

Pondelok, 14. Októbra 2013, 21:22

Rottwa napísal:
Naco sa tu vobec chodis pytat taketo otazky. Ak co i len uvazujes nad otazkou ci kupit BMW alebo auto, do ktoreho montuju nedotacavost uz na prvej operacii na linke, tak setri klavesnicu. Aj tak je takym ako ty (ludia ktory vyuzivaju auto ako nutne zlo dostat sa z bodu A do bodu B) marne vysvetlovat, ze BMW (a ine vozidla podobneho charakteru) sa nekupuju na podobne ucely, ale aby robili pocas transportu radost. Spotreba sa v nasom rebricku hodnot casto nachadza na nizsich prieckach. Cest vynimkam, ktory su taky fanatici, ze si kupia BMW diesel powa aj ked za rovnaku sumu by mohli kupit "rozsireny balik sluzieb" v inej znacke. Otazkou si dal jasne najavo, ze vitamin M ti nekoluje v zilach. Takto tu vznikne iba dalsi flame topic o tom, ze lepsie je do kopca na Octavii s parkoviska cuvat ako sa so zadkom prehanat po zakrutach mimo parkoviska.

:thumbup:

pe3k69
Kraj: Prešovský

Pondelok, 14. Októbra 2013, 22:01

Rottwa napísal:

pekne si to napisal, ale dnes to uz tak nefunguje... mam kopec ludi okolo seba co si kupili X6, X5 BMW 5 a pouzivaju to na presun z miesta A-B.. padla pod volantom vzivote nepouzili a dokonca si nevedia ani sparovat telefon s autom.. a kopec ineho... dnes je to o IMAGE a par nas jedincov ktorym este zalezi na jazdnych vlastnostiach ubuda.... pre mna je naj BMW 3 koli velkosti a agilnosti....

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG
Kraj: Bratislavský

Utorok, 15. Októbra 2013, 06:22

S tym sparovanym telefonom si zayebal, tiez vzdy tak trochu zasnem ked vidim bravcakov a inych typkov v S kladach, sedmicach, atd. ktore maju urcite bluetooth, s telefonom pri uchu. To ale asi patri k bratislavskemu swagu ako jazda po tme na parkovackach.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 16. Októbra 2013, 06:57

Kallon napísal:
toto nie [-X , nemozes to mat potvrdene praxou. alebo zatial si mal stastie.

Na FWD mam odjazdene cca 120tis km a na RWD uz cez 140tis km, cize nejaku tu prax uz mam :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d

Streda, 16. Októbra 2013, 09:33

tak tak ja mam tiez uz 3ti bawor a v zime nikdy nebol problem dokopy cez 100 000km na zadnom nahone a na prednom cez 250 000km na roznych predokolkach a urcite by som zvolil stale zadok aj v zime.

cize vsetci co mate problem s bmw v zime tak ste polovodici so zlymi pneumatikami a urcite sa zahrabete aj s prednym nahonom vsade len tu o tom nechcete pisat :mrgreen: :bmwball:
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

tomas20
Auto: f31 320xd

Streda, 16. Októbra 2013, 16:16

voMacK napísal:
zapnutie DTC ti obmedzi stabilizaciu tak, ze ti dovoli urcity kontrolovany presmyk kolies. Cize Ti nebude tak razne zasahovat a obmedzovat presun hancej sily na kolesa a tak ti dovoli sa lepsie vyhrabat zo sraciek.

aha, tak dakujem za objasnenie, budem vediet aspon..

vlastne, zatial som to nemusel riesit, zapadol som iba raz a to na brucho, to som musel vystupit a lopatovat :mrgreen:
ako som pisal, problemy boli iba na dialnici a zaveje

Kallon
Auto: VW Passat Variant
Kraj: Nitriansky

Streda, 16. Októbra 2013, 18:25

mys_iak napísal:
tak tak ja mam tiez uz 3ti bawor a v zime nikdy nebol problem dokopy cez 100 000km na zadnom nahone a na prednom cez 250 000km na roznych predokolkach a urcite by som zvolil stale zadok aj v zime.

cize vsetci co mate problem s bmw v zime tak ste polovodici so zlymi pneumatikami a urcite sa zahrabete aj s prednym nahonom vsade len tu o tom nechcete pisat :mrgreen: :bmwball:

skor by som povedal, ze malokto by povedal krive slovo na auto co si kupil. :lol: vsak na co by to robil? :roll: zadokolkar nikdy nepovie, ze mal problem vyjst z krizovatky v stupani :roll: a predokolkar nikdy nepovie ako skoro vyletel zo zakruty :roll:

a pokial mas v garazi predokolku aj zadokolku, tak budes vychvalovat zadokolku :roll: lebo pocas celeho roka tu zimu nejak vydrzis bez vacsich problemov a po zvysok roka si kral opravnene :-({|=
VW Passat Variant, 140kW,´18
PEUGEOT 308 SW, 73kW,´16
LADA Granta Liftback, 72kW,´17
LADA Kalina SW, 72kW,´17

EX:
SKODA Octavia Combi, 110kW, ´17
PEUGEOT 301, 68kW,´14
ROVER 25, 63kW, ´00
CITROEN C3 Picasso, 68kW, ´13
SUZUKI SX4, 88kW, ´12
BMW E90 320D, 120kW, ´06
BMW E36/5 318ti, 103 kW, ´97
OPEL Ascona C, 1.6 SR, 55kW, ´82
ŠKODA 120LS, 40,5kW, ´86

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Streda, 16. Októbra 2013, 20:18

Kallon napísal:

skor by som povedal, ze malokto by povedal krive slovo na auto co si kupil. :lol: vsak na co by to robil? :roll: zadokolkar nikdy nepovie, ze mal problem vyjst z krizovatky v stupani :roll: a predokolkar nikdy nepovie ako skoro vyletel zo zakruty :roll:

a pokial mas v garazi predokolku aj zadokolku, tak budes vychvalovat zadokolku :roll: lebo pocas celeho roka tu zimu nejak vydrzis bez vacsich problemov a po zvysok roka si kral opravnene :-({|=

:thumbup:

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d

Streda, 16. Októbra 2013, 21:30

Obrázok

toto som si tlacil pred sebou po polnej ceste, to bolo prvy a posledny krat kedy som nasadzoval na aute retaze... mal som tam jazdene micheliny asi s 4-5mm dezenom a vychadzal som ku hlavnej ceste asi 500m, na 100% mozem povedat ze opel alebo ford co mame v rodine by som musel odtial tahat traktorom.

jazdil som jednu zimu v CR v Jablonci nad nisou auto znizene 40/30 a ziaden problem, popritom tam byva snehu aj viac ako na orave, som s PP ale v zivote som tolko snehu dokopy nevidel kolko tam mavali cez zimu

a do 3tice minule som si pekne siel lyzovat na 530d automat do jasnej... okolo mna zaparkovali skoda roomster a octavie plus jeden citron co som si vysimol, poobede nemohli vsetci 3aja vyjst s parkoviska, ja som len pekne zaradil D a odisiel som ako keby sa nechumelilo a takychto prihod mam na cele poviedky
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 17. Októbra 2013, 11:49

Kallon napísal:

toto mi pride ako velmi chaby argument. Ja osobne napr vobec nemam problem si na svoje auto zapicovat, o com dokaz najdes aj v mojom pribehu. Ale proste jazdne vlastnosti a spravanie na snehu nie je nieco, co by som prave u BMW mohol nejako napadat.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

PeqpeK

Štvrtok, 17. Októbra 2013, 15:58

voMacK napísal:

toto mi pride ako velmi chaby argument. Ja osobne napr vobec nemam problem si na svoje auto zapicovat, o com dokaz najdes aj v mojom pribehu. Ale proste jazdne vlastnosti a spravanie na snehu nie je nieco, co by som prave u BMW mohol nejako napadat.

lebo nie si nuteny parkovat v kopci a rozbiehat sa do kopca na snehu :) ked si uz rozbehnuty tak je to pohoda

tomas20
Auto: f31 320xd

Štvrtok, 17. Októbra 2013, 17:04

ale toto je uz take dotahovanie sa, ked bude v kopci ujazdeny sneh/lad a zastavis tam s fobiou, tak sa tiez nerozbehnes..

PeqpeK

Štvrtok, 17. Októbra 2013, 19:15

tomas20 napísal:
ale toto je uz take dotahovanie sa, ked bude v kopci ujazdeny sneh/lad a zastavis tam s fobiou, tak sa tiez nerozbehnes..

ale ja nehovorim o 12% stupani ale napriklad o parkovani v karlovke alebo pod slavinom

Kallon
Auto: VW Passat Variant
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 17. Októbra 2013, 19:19

PeqpeK napísal:
ale ja nehovorim o 12% stupani ale napriklad o parkovani v karlovke alebo pod slavinom

presne tak :thumbup:
VW Passat Variant, 140kW,´18
PEUGEOT 308 SW, 73kW,´16
LADA Granta Liftback, 72kW,´17
LADA Kalina SW, 72kW,´17

EX:
SKODA Octavia Combi, 110kW, ´17
PEUGEOT 301, 68kW,´14
ROVER 25, 63kW, ´00
CITROEN C3 Picasso, 68kW, ´13
SUZUKI SX4, 88kW, ´12
BMW E90 320D, 120kW, ´06
BMW E36/5 318ti, 103 kW, ´97
OPEL Ascona C, 1.6 SR, 55kW, ´82
ŠKODA 120LS, 40,5kW, ´86

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných