... všetko o BMW ...
Rottwa napísal:Naco sa tu vobec chodis pytat taketo otazky. Ak co i len uvazujes nad otazkou ci kupit BMW alebo auto, do ktoreho montuju nedotacavost uz na prvej operacii na linke, tak setri klavesnicu. Aj tak je takym ako ty (ludia ktory vyuzivaju auto ako nutne zlo dostat sa z bodu A do bodu B) marne vysvetlovat, ze BMW (a ine vozidla podobneho charakteru) sa nekupuju na podobne ucely, ale aby robili pocas transportu radost. Spotreba sa v nasom rebricku hodnot casto nachadza na nizsich prieckach. Cest vynimkam, ktory su taky fanatici, ze si kupia BMW diesel powa aj ked za rovnaku sumu by mohli kupit "rozsireny balik sluzieb" v inej znacke. Otazkou si dal jasne najavo, ze vitamin M ti nekoluje v zilach. Takto tu vznikne iba dalsi flame topic o tom, ze lepsie je do kopca na Octavii s parkoviska cuvat ako sa so zadkom prehanat po zakrutach mimo parkoviska.
Peace and out
Rottwa napísal:Naco sa tu vobec chodis pytat taketo otazky. Ak co i len uvazujes nad otazkou ci kupit BMW alebo auto, do ktoreho montuju nedotacavost uz na prvej operacii na linke, tak setri klavesnicu. Aj tak je takym ako ty (ludia ktory vyuzivaju auto ako nutne zlo dostat sa z bodu A do bodu B) marne vysvetlovat, ze BMW (a ine vozidla podobneho charakteru) sa nekupuju na podobne ucely, ale aby robili pocas transportu radost. Spotreba sa v nasom rebricku hodnot casto nachadza na nizsich prieckach. Cest vynimkam, ktory su taky fanatici, ze si kupia BMW diesel powa aj ked za rovnaku sumu by mohli kupit "rozsireny balik sluzieb" v inej znacke. Otazkou si dal jasne najavo, ze vitamin M ti nekoluje v zilach. Takto tu vznikne iba dalsi flame topic o tom, ze lepsie je do kopca na Octavii s parkoviska cuvat ako sa so zadkom prehanat po zakrutach mimo parkoviska.
Peace and out
Kallon napísal:toto nie, nemozes to mat potvrdene praxou. alebo zatial si mal stastie.
voMacK napísal:zapnutie DTC ti obmedzi stabilizaciu tak, ze ti dovoli urcity kontrolovany presmyk kolies. Cize Ti nebude tak razne zasahovat a obmedzovat presun hancej sily na kolesa a tak ti dovoli sa lepsie vyhrabat zo sraciek.
mys_iak napísal:tak tak ja mam tiez uz 3ti bawor a v zime nikdy nebol problem dokopy cez 100 000km na zadnom nahone a na prednom cez 250 000km na roznych predokolkach a urcite by som zvolil stale zadok aj v zime.
cize vsetci co mate problem s bmw v zime tak ste polovodici so zlymi pneumatikami a urcite sa zahrabete aj s prednym nahonom vsade len tu o tom nechcete pisat![]()
Kallon napísal:
skor by som povedal, ze malokto by povedal krive slovo na auto co si kupil.vsak na co by to robil?
zadokolkar nikdy nepovie, ze mal problem vyjst z krizovatky v stupani
a predokolkar nikdy nepovie ako skoro vyletel zo zakruty
a pokial mas v garazi predokolku aj zadokolku, tak budes vychvalovat zadokolkulebo pocas celeho roka tu zimu nejak vydrzis bez vacsich problemov a po zvysok roka si kral opravnene
Kallon napísal:skor by som povedal, ze malokto by povedal krive slovo na auto co si kupil.vsak na co by to robil?
zadokolkar nikdy nepovie, ze mal problem vyjst z krizovatky v stupani
a predokolkar nikdy nepovie ako skoro vyletel zo zakruty
voMacK napísal:
toto mi pride ako velmi chaby argument. Ja osobne napr vobec nemam problem si na svoje auto zapicovat, o com dokaz najdes aj v mojom pribehu. Ale proste jazdne vlastnosti a spravanie na snehu nie je nieco, co by som prave u BMW mohol nejako napadat.
tomas20 napísal:ale toto je uz take dotahovanie sa, ked bude v kopci ujazdeny sneh/lad a zastavis tam s fobiou, tak sa tiez nerozbehnes..
PeqpeK napísal:ale ja nehovorim o 12% stupani ale napriklad o parkovani v karlovke alebo pod slavinom