... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

obchodna sekcia

Mr_Boomer
Auto: e30 318is
Kraj: Trnavský

Re: BMW ZRAZ - SLOVAKIA RING ...10. Augusta 2013 INFO. str 1

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 00:12

Netreba to tolko preživat. Inak auta Fajnove hlavne ta červena e36 328i a kopa dalsich.

Užívateľov profilový obrázok
Dendo
Auto: E30 325i
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 00:41

Tak, teraz budem zly... Ale nie voci organizatorom ako vsetci ostatni.... Jasnéé, vzdy sa najdu nejaki vecne nespokojni jedinci, ale az tolko? Neni Vam to ani trochu blbe vycitat organizatorom napr dlhe rady pri stanku s ciganskou? Ved je to na smiech. Mali ste sa cestou stavit v obchode ako ja a dalsich X ludi a mali by ste pokoj. Ze ste nemohli zohnat prilbu? Ved tu bolo pisane ze ak chces jazdit na okruhu, potrebujes prilbu. Je to len a len nezodpovednost ludi ze sa spoliehali na to ze : ved na ringu si poziciam. Malo kosov? tak si vytiahnem z kufra igelitku a smeti jebnem do nej ne? A ze nebolo miesto na drift atd.... to uz co je za kravinu. Mna sklamala len jedna jedina vec , ze som bol este aj v tom klube skoro do desiatej a nedozvedel som sa vysledky slalomu. Ja si myslim ze by sme si mali vazit ze sa niekto vobec podujal na zorganizovanie takejto velkej akcie, a dotiahol to aj k realizacii a nam vsetkym poskytol moznost vyskusat si ake je to na skutocnom okruhu kde mozete z auta skusit dostat maximum, a zazit vsetku tu atmosferu, a to vsetko v podstate za par korun v porovnani s tym co by vas to stalo normalne. To ze niektori ludia sa nevedia chovat za to uz nemoze nikto z organizatorov. Podla mna bol ten zraz super, vravte si co chcete ale ja som velmi spokojny. Slalom bol vyborny (az na to ze neviem vysledky ale dufam ze ich sem niekto da), konecne som mal moznost skusit si drift na okruhu, a cely den som stravil so super ludmi z nasej crew a dalsimi ako napr. Janicko, wanted, m42b18, buliter, a dalsi. Je jasne ze by sa x veci dalo na tom zraze spravit lepsie ale tu uz je to o ucastnikoch, a ja niesom taky dement ze ked sa niekto snazi a vybavi takuto velku vec tak mu budem vycitat uplne kraviny. Diki Filip a ostatni organizatori, bolo to podla mna super! dufam ze sa z tohto zrazu stane tradicia :thumbup:
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 01:47

za seba musim pochvalit, sice som bol trosku strateny, ale info som rychlo pozistoval, az na to, ze za 30€ sa mohlo jazdit celych 8hodin :D clovek dostal na tom listocku cas odkedy dokedy a tym padom som to povazoval za 1razovku... kazdopadne, auto malo uz takto problemy a aspon som nebrzdil znovu ostatnych, druhy krat by som to netlacil tolko a neviem, ci by som isiel znovu (ten napad z 5-10€ na polhodku je imho velmi dobry :))

tesim sa, ak spravite aj nabuduce a ak bude auto ok (a snad schopnejsie), urcite prijdem :thumbup:
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

M42B18
Auto: 535i535i535i
Kraj: Košický

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 05:05

Nerozumiem, preco nadavate... Konecne zraz BMWciek na spravnom mieste - okruhu. Presne tam BMWcka patria, nie na letiska a parkoviska. A navyse vsetko za vynikajuce ceny, drift ste mohli jazdit na trati identickej s tratou, kde jazdia profici (King of Europe, KODS) osem hodin nonstop za smiesnych 20eur, volne jazdy rovnako osem hodin nonstop za 30eur, na okruhu, ktoreho vystavba stala skoro 30 mil. eur, nehovoriac o prevadzkovych nakladoch. Velka pochvala organizatorom, takyto zraz nema na SK obdobu, jednoznacne najlepsi zraz aky na Slovensku kedy bol. Kopu moznosti zlepsit svoje jazdecke schopnosti, len ich trebalo vyuzit...

kubo323ci
Auto: e46 323ci
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 07:12

chalosi dajte neake fotky co sa tam dialo dakujem :wink:

skoki
Auto: BMW e46 328i touring

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 07:37

Dendo napísal:
Tak, teraz budem zly... Ale nie voci organizatorom ako vsetci ostatni.... Jasnéé, vzdy sa najdu nejaki vecne nespokojni jedinci, ale az tolko? Neni Vam to ani trochu blbe vycitat organizatorom napr dlhe rady pri stanku s ciganskou? Ved je to na smiech. Mali ste sa cestou stavit v obchode ako ja a dalsich X ludi a mali by ste pokoj. Ze ste nemohli zohnat prilbu? Ved tu bolo pisane ze ak chces jazdit na okruhu, potrebujes prilbu. Je to len a len nezodpovednost ludi ze sa spoliehali na to ze : ved na ringu si poziciam. Malo kosov? tak si vytiahnem z kufra igelitku a smeti jebnem do nej ne? A ze nebolo miesto na drift atd.... to uz co je za kravinu. Mna sklamala len jedna jedina vec , ze som bol este aj v tom klube skoro do desiatej a nedozvedel som sa vysledky slalomu. Ja si myslim ze by sme si mali vazit ze sa niekto vobec podujal na zorganizovanie takejto velkej akcie, a dotiahol to aj k realizacii a nam vsetkym poskytol moznost vyskusat si ake je to na skutocnom okruhu kde mozete z auta skusit dostat maximum, a zazit vsetku tu atmosferu, a to vsetko v podstate za par korun v porovnani s tym co by vas to stalo normalne. To ze niektori ludia sa nevedia chovat za to uz nemoze nikto z organizatorov. Podla mna bol ten zraz super, vravte si co chcete ale ja som velmi spokojny. Slalom bol vyborny (az na to ze neviem vysledky ale dufam ze ich sem niekto da), konecne som mal moznost skusit si drift na okruhu, a cely den som stravil so super ludmi z nasej crew a dalsimi ako napr. Janicko, wanted, m42b18, buliter, a dalsi. Je jasne ze by sa x veci dalo na tom zraze spravit lepsie ale tu uz je to o ucastnikoch, a ja niesom taky dement ze ked sa niekto snazi a vybavi takuto velku vec tak mu budem vycitat uplne kraviny. Diki Filip a ostatni organizatori, bolo to podla mna super! dufam ze sa z tohto zrazu stane tradicia :thumbup:

Asi to teda všetci ostatní vidia inými očami. Stáť hodinu v stánku na jedlo nie je normálne. Nehovorím, že to je 100% vina organizátora ale určite poučenie, že toho stankara viac nebrať a že je potreba zabezpečiť minámalne 2-3 stánky s jedlom. Tvoja pripomienka že som si mal nakupiť v obchode mi pride uplne smiešna ](*,) , rovnako ako s odpadkovými košmi a prilbami. To som si mohol zobrať aj parkovacie miesto zo sebou, keby tam nahodou nebolo volne... ](*,)
Jasne že bolo napísane že treba prilby ale tiež bola info že si ju tam možem požičať. Som presvedčený, že každý kto doma prilbu mal si ju zobral a ten kto nemá si ju nebude kupovať koli jednej jazde ked je napisane že si ju možeš požičať.
To že sa neviem dohovoriť po Slovensky je naozaj ZLE!
Kedže pre divákov boli zaujímavé z disciplín iba šprinty bolo by super keby nabuduce boli organizované, na tabuli by sa namiesto nápisu o zraze zobrazovali časy a niekto to moderoval, a ohlasil by ake auto štartuje, aky má motor...
Medzi prestávkami šprintov by boli dobre exhibičné drifty na štartovej rovinke pre divákov.
Aby som nebol iba negativny. Rozhodne nelutujem že som tam išiel a určite pridem znovu.Ak organizátori budú mať nervy pokračovať tak držím palce a verím že za 2-3 roky to bude mega akcia, ktorá prekoná BIG lebo ako už bolo spomínané potenciál je určite obrovský.
Naozaj držím palce k zlepšovaniu :thumbup:

Janicko
Auto: BMW e34 525i

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 08:10

Chytime sa za srdce, ja som bol vzruseny cely den z tej atmosfery okruhu a motorsportu, zimomriavky!!! Naozaj si neviem predstavit lepsie miesto pre zraz!!! (nikto by nemal nadavat na to ze si na okruhu zodral gumy a brzdy, ved koly tomu to je formula nejazdi tiez celu sezonu na jednej sade :D ) verim ze dalsi rok bude vychytany a dufam ze bude, drzim palce!! Hodim fotky vecer nejake ;-)

Speedy3003
Auto: Momentálne žiadne.

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 08:28

Dendo napísal:

:thumbup:
Speedy

E46 M3 VT2-550
E46 330i SMG
E92 330xd

Speedy3003
Auto: Momentálne žiadne.

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 08:31

M42B18 napísal:
Nerozumiem, preco nadavate... Konecne zraz BMWciek na spravnom mieste - okruhu. Presne tam BMWcka patria, nie na letiska a parkoviska. A navyse vsetko za vynikajuce ceny, drift ste mohli jazdit na trati identickej s tratou, kde jazdia profici (King of Europe, KODS) osem hodin nonstop za smiesnych 20eur, volne jazdy rovnako osem hodin nonstop za 30eur, na okruhu, ktoreho vystavba stala skoro 30 mil. eur, nehovoriac o prevadzkovych nakladoch. Velka pochvala organizatorom, takyto zraz nema na SK obdobu, jednoznacne najlepsi zraz aky na Slovensku kedy bol. Kopu moznosti zlepsit svoje jazdecke schopnosti, len ich trebalo vyuzit...

Tento koment hovorí za všetko..... :thumbup:
Speedy

E46 M3 VT2-550
E46 330i SMG
E92 330xd

ROKI49
Auto: G20 330i

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 09:07

Dendo napísal:
Mali ste sa cestou stavit v obchode ako ja a dalsich X ludi a mali by ste pokoj.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Od dnes chodim na zrazy len s plnymi tesco igelitkami. =D> =D> =D>
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

stevo699
Auto: BMW e90 330i

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 09:10

Musím pochváliť chalanov za zorganizovanie niečoho ako bol zraz na Slovakia ring. Za posraných 10 € (nepočítam cenu za jazdy a prilbu) som mal úsmev na tvári až do večera. Som rád že som si mohol vyskúšať driving academy len ma mrzí že som disciplíny mohol absolvovať iba raz na rozdiel od M6-tiek ktoré tam krúžili ešte aj keď bola driving academy už uzatvorená. Slalom - trať super len časomiera im akosi zblbla ale neriešim lebo mi dovolili ešte jedno kolo v ktorom som aj tak dole po rýchlom nájazde do 90° zákruty a nepodarenom drifte skončil v štrkovej zóne :twisted: .
Áno organizácia bola trochu chaotická ale každý komunikácie schopný človek sa vedel zorientovať. Slečny v registračnom stánku evidentne nič iné ako podať registračný formulár a zobrať peniaze nevedeli. Keď som sa ich opýtal či potrebujem na slalom prilbu povedali mi že áno ale keď som prišiel na slalom chalani mi povedali že prilbu nepotrebujem. Chalan pri vchode ani nevedel kde je výjazd z areálu. Bolo tam trošku mŕtvo uvítal by som do budúcna nejaký živší program a škoda že tam nebolo aj viac báb :twisted: .
Ale na to že to bol prvý ročník dávam :thumbup: a dúfam že sa z tohto stane tradícia každý rok (už teraz sa teším).
Kto neostal na spanilú jazdu po okruhu môže lutovať. Škode že sme nešli o niečo rýchlšie lebo automat mi stále radil medzi 1 a 2 :D
BMW e90 330i
EX: BMW E46 330dA

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 09:19

Dendo a spol: skus si precitat co pisu ludia, nikto nehovori ze je zle ze to bolo na Ringu, to ze sa to podarilo vybavit je skvele, ale len kvoli tomu to nebude dobra akcia. Napr. si myslim ze rozvesat po areali par igelitovych vriec na odpadky nie je jadrova fyzika. Tak isto nie je vestenim z krystalovej gule ze jeden stanok s obcerstvenim bude malo pre 500+ ludi. Ak by si si precital poriadne a dokonca co pisu kritici, tak by si si precital, ze akcia ma obrovsky potencial, ale bohuzial ostal nevyuzity, a to co piseme su typy na zlepsenie. Ak to budu brat normalne, tak sa poucia a buduci rok bude omnoho lepsi, ak bude.Ale myslim ze vsetci chceme aby bol.
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

jkk
Auto: E91 330xd

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 09:43

Ja dakujem za moznost pozriet sa na slovakiaring, do boxov, na tribuny, na driving academy, vidiet zaujimave kusky BMW a citit sa ako na naozajstnom zraze, za 10,- EUR + 2,- niet co vytknut... ALE napisem co som zazil, hodnotit to nebudem:

prichod z BA kolonov okolo 10:00 (ktora isla kultivovane a nemusel som sa bat hromadky, dakujem chalani :thumbup: ), hned pri vstupe som dostal vecne informacie kde sa parkuje a kde prihlasuje na jednotlive jazdy. Kedze som mal zaujem o slalom a driving academy tak som isiel rovno k bielemu stanu za kocenami...Prva mi nerozumela vobec (WTF?) druhej som oznamil, ze idem na slalom a driving, ze kde to je a co treba spravit, dala mi papiere pre mna a pre spolujazdca, ze to treba vypnit...vyplnene som vratil papiere a pytam sa KDE a KEDY - ze ona nevie, ze nas budu volat cez mikrofony...11:30 ked nikto nic nevyhlasoval som sa isiel spytat na branu co a ako, tam ma poslali do biele stanku ze tam vsetko vediea :D ...v registracnom stane som sa opat informoval na slalom a driving academy - zenska sa ma spytala kedy chcem ist na slalom, tak som sa prihlasil na 12:00, na otazku ako je to s driving academy mi odpovdala ze vsetci co pojdeme na slalom budeme rozdeleny na 1/2 driving academy a slalom...a ze mame byt 5minut pred 12tou pri hoteli vonku...tak, ze sa ideme najest lebo nepatrim k ludom co si na akcie kde je zabezpecene jedlo nosia vlastne, som sa postavil do nevelkeho radu, no v stanku bol jeden pan ktory robil vsetko, griloval, vydaval jedlo a primal platbu, po 15tich minutach sme museli odist kedze sme sa pohli o troch ludi a mali sme uz ist na slalom...(btw pan co pracuje v bufete by mohol vediet ze ak chyta peniaze mal by si umyt ruky zakazdym ked ide opat chytat jedlo holymi rukami) o tristvte som sa vybral autom von ze sa tam presunieme...na brane nas otocili ze vychod je na druhej strane (ci to bolo na mapke vyobrazene neviem) tak sme sa presuvali na opacnu stranu, tam ma zastavil organizator, kam idem, ked som ho informoval ze von z arealu do drehej areny tak asi 3minuty nieco blabotal po madarsky do vysielacky - netusil kde je vychod hoci sme stali pri bielom stanku...vysli sme von a isli pred hotel...tam sme sa nazbierali cca 6ti a cakali na instruktora...ten nas zobral dnu a isli sme driving academy...ked som sa jedneho organzitaora dnu spytal ako je to so slalomom, ze som na dvanastu, povedal mi ze si mam klkudne odjazdit academy a potom sa hned presunut na slalom, ze je to bez problemov, tak som sa zabaval na acedemy ktora bola presne taka ako som uz na jednej podobnej akcii zazail - dobra ale vidno ze "zadarmo" ale uzil som si ju...potom som sa teda presunul na start slalomu kde uz mali auta cisla a ako som prisiel sa chystali na uvodnu skusobnu jazdu, ked som sa jedneho organizatora spytal ze ako mam postupovat ked som bol na academy tak len pokrcil plecami, ze musim pockat na sefka...sefko bol v provm aute na slalome takze ked sa vratil z kolonou, vysvetlil mi ze som tam mal byt od zaciatku a academiu riesit az potom...poslal ma von z arealu do dalsej skupiny...to bolo okolo 13tej...kedze este nebola ani prva skupina na skusobnom slalome a vonku nas cakalo dalsich 20aut, isiel som spat do padocku, popozeral, vycikal a isiel domov...

mne bude stacit ked buduci rocnik nastanu dve male zmeny: organizatori si daju pred zaciatkom poradu a kazdy bude viediet o vsetkom nie len kazdy o svojom, a bude tam moderator, ktory priebezne hlasi co sa kde a ako kona, zapisuje, vyhlasuje atd..

ja nelutujem ze som bol, no nie som ani nadseny...tesim sa na buduci rok ked to bude 1. rocnik s vychatami muchami :thumbup:
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 10:22

nadro napísal:
ahoj a co si myslis, ze mas M bavorak? na trati to tak chodi s nestazuj sa na take blbosti ako zodrate gumy,vela to zere, brzdy v pecku to je normalne motoristicky sport nieje lacna zalezitost 8)

Ahoj , na zodrate gumy , spotrebu atd.. sa nikto nestazuje , len podla mna by bolo lepsie keby zaplatim 5/10 EUR na 30/60min lebo viac seriove auta na okruhu nedokazu vydrzat! Naco mi je 8hodin ked po 30min musim ist von na prehriate brzdy? A to som vyuzival potencial auta len tak max na 70% , vela aut som pustal nech ma radsej predbehnu aby som mal trat volnu ako sa snimi nebezbecne tlacit v zakrutach , inak vdaka tejto akcii som vela zistil o mojom aute , napr ze DTC spravilo BMW fakt spickove! pomohlo mi vyrovnat smyk v driving skole , ked som ho vypol nedokazal som smyk vyrovnat , a aj na okruhu ma pekne podrzalo , zasahovalo okamzite aj v 120kmh a ani raz mi neustrelil predok, aj ze E92 ma vyborne jazdne vlastnosti ktore clovek dokaze zistit jedine na okruhu , ja nelutujem ze som tam isiel!

A este jedna vec mi vadila , ze co robili v //M pavilone niektore auta ktore M neboli....

Inak ta informovanost bola velmi zla..Na driving mi prve slovensko madarsky nevedel vysvetlit kde mam na co cakat , alebo som ho nechapal a on nechapal moje otazky no nastastie jeho partak mi to vysvetlil zrozumitelne

Vlado Behun
Auto: E46 M3

Nedeľa, 11. Augusta 2013, 11:27

Podla mna skvely zraz, no myslim, ze jeho primarny ucel je trocha iny, ako len organizovany socializing. Takyto zraz organizovzny na takomto mieste je predovsetkym o urcitej driving experience a sekundarne o posedeni pri kofolke. Aspon podla mna. Tzv kofolkove e koncertove zrazy sa konaju inde a inokedy. Kazdy zraz ponuka predovsetkym nieco ine, ziaden nie je univerzalny a tak ho je potrebne aj hodnotit a pristupovat k nemu. Organizacia, priznavam mala nedostatky, vyzeralo to ako keby si chalani vzali velke susto a uz v den akcie bolo neskoro nieco dohanat, aj ked porada vsetkych organizacnych pracovnikov pred zaciatkom akcie vratane skolenia a primarne slovencina u usporiadatelov je podla mna must.

Pridam uz len jeden postreh k predoslym komentarom:
A; pod boxami bolo asi 20 obrovskych a prazdnych smetiakov s obrovskym potsncialom a rozkladanie kovovych konstrukcii po areali kde par jednotlivcov absolutne nerespektovalo max povolenu rychlost je bezpecnostne riziko.
Bufet _ aj keby tam ziaden nebol, sucastou ringu je profi restauracia, kde ponukali 5 komplet menu za 5eur, ktora bola skoro stale poloprazdna.
Summary: skvela akcia s moznostou naozaj profi driving experience a max vysokou urovnou bezpecnosti pre auta a rovnako aj ucastnikov v porovnani so zrazmi v lese, na starych letiskach, kamenolomoch ci stadionoch. Drzim prsty a verim v dalsie rocniky!
Ex - Renault 5 TL, Renault 5 GT Turbo, Fiat Uno Turbo, Peugeot 106 1,6 GTi, Ford Focus ST, Impreza Sti (now)
Ex - BMW E30 325 Coupe
Ex - BMW E36 316 Compact
Ex - BMW M3 E36 3,2
Ex - BMW M5 E39
Ex - BMW M3 E46
Current: Non BMW (+ E46 Compact 2,0d)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných