konecne mam chvilku casu, skoro kazdy den po robote makam na aute... tak nemam kedy ani pisat ...
no uz som pozinkoval brzdy, dalej som vybral naboje z ramien, lanovody k rucnej brzde, potom som ramena zbrúsil až na cistý kov... na jednom mieste som dokonca vybrúsil dieru

, to rameno som daval cele vyvariť... potom som ich opieskoval, nasledoval 2 X nater zakladnou farbou - penetrak, vystriekal som dutiny v ramenach nanovo, a na to isiel 2 X povrchovy nater alkytonom ... dalej som vylisoval loziska .. a silentblok na diferencialy... na ramena som už nalisoval strongflexi...to bola robota ako za trest.. keď jeden silentblok vytlačal druhý keď som lisoval tyčku ... samotne silenty tam išli pekne .. nakoniec sa mi podarilo nalisovat tak aby sa dali dať ramena do napravnice ale stale mi chyba asi 1mm.....a pri pohybe rameno vrzga....ako ste ich tam lisovali ma niekto nejaku fintu ?
dalej som vybral kardan lebo chytal hrdzu.. cely som ho zbrusil aj poloosi , natrel som ich odhrdzovacom ... a potom 2 X alkytonom tenku vrstvu rovnomerne aby bol vyvazeny.....
vzadu som vybral cely interier aj stredový panel... tam kde bola hrdza som vsetko vybrusil az na kov, a natrel odhrzovacom ... a toto cele som opakoval asi 2 X .... + kopec dalsej roboty co si teraz ani nespomeniem .... + par fotiek z lisovaní a prípravkov pre predstavu ak by to niekto potreboval niekedy ... zajtra dúfam konečne opieskujem nápravnicu a na víkend môžem začať skladať konečne ..
a nevie nahodou niekto či majú v bmw v poprade dovolenku ? potrebujem objednať kopeec dielov a na mail mi nikto neodpoveda, telefon nik nezdviha ..

....