... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
matisek napísal:Este tu nebol spomenuty Windows Phone...
//MPower napísal:iPhone : ako taky , je uz sam o sebe sperk! zoberte si do ruky tie plastove androidne kktiny ako Galaxy S3 (mimochodom ho mam,tak ze nie som zaujaty!a viem porovnavat ! nie len sudit z obrazka) HTC a podobne..
Operacny system : iOS vs android , ked uz zme pri tom tak keby nebol iOS tak android by nebol ale to je vedla..
Velka silna stranka iPhone nie je len jeho skvele spracovanie a desing ale aj iOS! Je to najmodernesi , najvyspelejsi mobilny operacny system na svete.
iPhone ma jeden z naj fotoaparatov
skorej mi ale islo o vysvetlenie pojmov zaujatim androidistom
jararak napísal:toxid - ak by nebol linux, mas recht, android by nebol, pretoze to je 2.6.x linuxovy kernel - je to sice xta generacia, ale je to mlade os - vzniklo v 92 roku
iOs je postaveny na unixe (netreba si to pliect, su to 2 rozdielne vecy, hoc malokto to chape), zaklady niekedy od 70 rokov, takze nejake tie "chybycky" uz odladili.
a pavucinu na displayi budes mat na kazdom telefone ak ti nestastne spadne. a ked ti telefon casto pada, kup si sonim.
auto111 napísal:ToxiD: //Mpower to s tym iOS myslel asi tak ze keby predtym neexistoval iOS - so vsetkymi funkciami, Appstorom, iTunes, ovladanim atd. tak by neexistoval ani Android.
Teda neslo o to na akom techickom zaklade bezi iOS, ci Android.
K sklicku na iPhone - Apple vyrobky su navrhnute ako vysoko nadstandardny az luxusny tovar. Cize sa predpoklada aj odpovedajuce zaobchadzanie.
Napr. aj niektore luxusne hodinky nie su vodotesne zatialco Casio za par supov ano.
ToxiD napísal:To udáva výrobca? Lebo zatiaľ mi to tak nepripadá
auto111 napísal:
Ak je vyrobok zlozeny z materialov ako je sklo, ci zlato (teda materialov co nie su odolne voci menej setrnemu zaobchadzaniu) tak si ten vyrobok nekupim alebo ho budem nosit v puzdre a nebudem sa stazovat ze po pade iPhonu na asfalt sa mi rozbilo sklo.:idea
jararak napísal:mpower - si delas kozy, qtek (ako sa predtym htc volalo) malo asi 40modelov svojich dotykacov na windows mobile postavenych ked sa panovi iPhone 1 uracilo dojst na trh) a to nehovorim o tom, ze sony ericsson uz mal tiez niekolko (r380 - proprietarny os, p800 - symbian a tak dalej az po p990)