... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

revenge
Kraj: Trenčiansky

Re: Pribeh mojej automatickej prevodovky.....

Štvrtok, 28. Marca 2013, 14:43

Nevravim ze to bola unava alebo chyba materialu,len dalsi faktor ktory je v hre.
A prosim ruky hore kto urobi zarucnu opravu na vec ktora je po zaruke.Velmi rad si u vas nieco kupim.
Zakaznikov si treba vážit ale ja to vravim coraz castejsie ze praca s ludmi je nezaplatitelna

Užívateľov profilový obrázok
Asvo41
Auto: BMW 520d E60 lci
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 28. Marca 2013, 15:05

pomaly sa bližime k 15strane

minule sa to na 15 skončilo happyendom :mrgreen:
scenar aj obsadenie rovnake akurat jedna postava sa zmenila namiesto kolca je tu anna
nechajme sa prekvapiť ako sa to vyvinie už čoskoro... :thumbup:
Obrázok

PRÍBEH - Moja e60

annagallo
Autor témy
Auto: audi A4 avant
Kraj: Prešovský

Piatok, 29. Marca 2013, 10:32

Muž
Registrace: 14.1. 2011
Město: Martin, SK
2009 Audi A6 Avant Q

--------------------------------------------------------------------------------

tecka napsal:

A to je pravda nebo neni? Takovy papir kolega napsal a podepsal nebo to neni pravda?

Zaruka je 6mesicu na vsechno, vcetne novych dilu nebo jen na praci a na dily dle dodavatele tedy asi 2 roky?

Zaruka jej koncila 30.09.2012. Zaruka je na diely a pracu,vzdy rovnako je 6 mesiacov podla zarucaku..Mala vtedy nejaky problem s trhanim a uprosila nas cez telefon, ze ci moze doniest auto na reklamaciu 21.10.2012, teda 21 dni po zaruke. Neviem, kto by jej to povolil, ale vysli sme jej v ustrety a opravili sme vzniknutu zavadu zadarmo cca za tyzden. Myslim , ze to bolo velmi ferove a korektne jednanie z nasej strany, kedze nic neplatila. Ziadna zaruka sa jej tymto nepredlzila, ved to bolo uz po zaruke. Minuly tyzden prisla pred nasu firmu a zvysenym hlasom sa zacala domahat toho, aby sme jej prevodovku spravili na garanciu, ze ved ako je to mozne, ze prestala ist. Kedze sama mala zarucny papier so sebou a datumy nepustia, trak som sa jej spytal, ci vie ze to ma pol roka po zaruke. Ona na to, ze sa radila s pravnickou a ta jej povedala, ze ma zaruku. Kedze bola velmi neprijemna a dozadovala sa nie prave slusne toho, na co nema pravo, auto som jej neprebral . takisto este chcela nejake potvrdenie, ze jej auto nespravime na zaruku. Nerozumiem, ci nechape, ze reklamovat po takej dlhej dobe sa neda a nemame preco vystavovat nejaky paier. Odisla prskajuc, ze to tak nenecha a tu je vysledok. Vsade na nas nakydala zlo, kopu zakaznikov urcite odradila, i kde tito nevedia, kde je pravda. Keby si cital, ako vsetci na bmw fore hovorili o nas a mne, ze som kokot, ze sme ojebavaci, nali by nam na papulu, ze skusili by sme iba raz a podobne premudrele reci, tak by ste sa nasrali ako ja a dali to takisto pravnikovi. Ja si za svojim slovom stojim a pani sa moze tesit. Nedam si srat na hlavu niekym, kto na to nema pravo !!!

lubomtAK senior

Muž
Registrace: 14.1. 2011
Město: Martin, SK
2009 Audi A6 Avant Q

--------------------------------------------------------------------------------

Clune21 napsal:
Záruka na práci je 6měsíců, pokavaď si díly koupí zákazník sám tak dva roky, jinak 6měsíců. Jiná situace nastává pokuď máte zvlášť fakturu na práci a na materiál, potom je na mat. záruka 2roky. Neuvádí li dodavatel jinou záruku.

Pozor, zakonnik udava pri oprave a uprave minimum 3 mesiace. Toto bola oprava. Nepredavali sme jej pouzite ani nove diely.

prikladam tu vyjadrenia pana Krizaka zo stranky na ceskom fore ohladom opravy mojej prevodovky a zaruky a zdoraznujem rozdiel medzi opravou a vymenou na zarucnom liste.
Prílohy
Ohne Titel1.jpg

annagallo
Autor témy

Piatok, 29. Marca 2013, 10:34

postupne tu preposielam doklady
Prílohy
Ohne Titel2.jpg

annagallo
Autor témy

Piatok, 29. Marca 2013, 10:35

dalsi...
Prílohy
Ohne Titel3.jpg

annagallo
Autor témy

Piatok, 29. Marca 2013, 10:36

dalej...
Prílohy
Ohne Titel4.jpg

annagallo
Autor témy

Piatok, 29. Marca 2013, 10:37

.......
Prílohy
Ohne Titel5.jpg

annagallo
Autor témy

Piatok, 29. Marca 2013, 10:39

.......
Prílohy
Ohne Titel6.jpg

annagallo
Autor témy

Piatok, 29. Marca 2013, 10:48

Cielom tejto diskusie z mojej strany bolo poukázať na problemy, ktore vzniknu laikovi,žene pri reklamacii a poučenie, nechavam Vam priestor na vytvorenie si Vasho nazoru.Dakujem vsetkym , ktorí sasvojimi pozitivnymi aj negativnymi prispevkami pripojili a vsetkym prajem prijemne Velkonocne sviatky.

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Piatok, 29. Marca 2013, 11:22

no vsetko co si tu napisala a poslala sedi, kde je potom problem? ten cech ti tam napisal presne to iste co aj ja

a ked tak zdoraznujes, aky je rozdiel medzi opravou a opravou vymenenim? ziadny obe su opravy, tak ci tak musi nieco vymenit v danej veci aby to opravil potom nechapem :)

tak ideme sa na to pozriet este blyzsie, lubo 26.3.2012 auto prijal pricom vystavil prijmovy doklad, zistil co mu je a nasledne opravil, vystavil zarucny list tzn zaruka plynie od 30.3.3012, na zarucnom liste su uvedene aj ceny (kazda odrazka je nacenena), sice nie na vsetky komponenty ale ani v autorizovanom servise ti nenapisu ceny za vsetko co sa mohlo pouzit okrem hlavnych casti ale nakonec daju polozku drobne (pomocne) diely a celkova cena dielcov, pricom tam mas napisane (sice strucne) co sa z autom robilo, blyzsi popis (ak by si si on poziadala) by ti mohol predajca napisat (zalezi na ochote), tak isto tam ma pisane ze pre uznanie reklamacie musi byt na aute aj ostatne casti bez zavad (aby sa vylucila moznost poskodenia z tychto casti) a podla papierov si mala chybovy doklad, ten je kde? to by ti pravnicka mohla povedat ze uz na zaklade tohto by ti nemusel zaruku uznat kedze auto malo viac chyb a je mozne ze akurat niektora s tychto chyb mohla zapricinit dalsie poskodenie prevodovky pripadne niecoho ineho co v konecnom dosledku poskodilo prevodovku

dalej vidime na zarucnom liste poznamku s peciatkou a podpisom ze si bola v servise 21.9.2012 tzn 9 dni slovom "deväť" dni pred koncom zaruky kde ste sa dohodli ustne aj pisomne ze auto dovezies na reklamaciu v inom case tzn 22.10.2012 (kedze si nechcela ostat bez auta) pricom auto si doviezla 21.10.2012 tzn den pred dohodou, ak to servis akceptoval OK :) tu uz z normalneho hladiska nastava problem kedze to auto by som ja osobne v tom servise nechal ajked by tam malo stat mesiac (to ze nestihaju nieje moja starost, ak by fakt nestihali po mesiaci by som si ziadal nahradu - kompenzaciu lebo ja som v prave), servis je povinny ti auto prijat ajked ma miliardu roboty a ma mesiac na to aby ti auto opravil, nemala si sa nechala ukecat na to ze nech privezies auto neskor "po zaruke" na zarucnu opravu

preto sa pytam, trvala posledna zarucna oprava zo dna 21.10.2012 aspon 10 dni??? mas vsetky doklady kde je uvedene kedy auto prijali do servisu a kedy si si ho zobrala zo servisu?

nechapem potom co ti ta pravnicka radila, na zaklade coho? podla zakona je tato kauza uplne bezna a z tvojej strany nenapadnutelna, skor ti poradime vymen servis a tak isto aj pravnicku ;)
Naposledy upravil/-a ice.blade v Piatok, 29. Marca 2013, 22:59, upravené celkom 3 krát.

Asvo41
Auto: BMW 520d E60 lci
Kraj: Žilinský

Piatok, 29. Marca 2013, 11:27

Nepredavali sme jej pouzite ani nove diely.
- :shock: neake mimozemske potom?
alebo sa jej tam za 2000 vymenil akurat olej?
Obrázok

PRÍBEH - Moja e60

ice.blade

Piatok, 29. Marca 2013, 11:28

asvo ten diel nebol pouzity ale nebol ani novy, mohol to kupit pred 3mi rokmi na sklad a ani sa toho nemusel chytit tzn diel nieje pouzity ale kedze ma uz 3 roky nieje ani novy... nic nezvycajne

annagallo
Autor témy

Piatok, 29. Marca 2013, 11:39

reklamacny doklad mi bol odmietnuty vydat

ice.blade

Piatok, 29. Marca 2013, 11:42

bez s tym autom inam nech ti ho skontroluju a tak isto si nechaj spravit tu prevodovku inde ak mas zle skusenosti tu zo spominamym panom a jeho kumpanmi
Naposledy upravil/-a ice.blade v Piatok, 29. Marca 2013, 23:00, upravené celkom 1 krát.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných