... všetko o BMW ...
salat napísal:ja neviem kto ma to preklial, ale vyslo mu to![]()
v nedelu sme isli od svokrovcov smerom do BA. Od Modry prsalo, raz husto, raz prestalo... medzi Pezinkom a Sv.Jurom sa ale v ramci par sekund zmenil lejak na krupobitie. Vletel som to doho tak v 100kmh. Svine ladove si odskakovali od cesty a mojej kapoty, no nastastie boli velke len tak ako hrasky, ci male ceresnicky. Preklinal som sam seba, ze som nevyrazil o 10min skor alebo neskor a uz som sa videl ako moje 2 tyzdnove auto bude vyzerat ako pomaranc s celulitidou. Prdele, 3.5 roka jazdim kazdy den 130km a nic a ked ma clovek nove auto, po dvoch tyzdnoch toto...
Spomalil som, no kto to pozna vie, ze tam sa nie je kam schovat. Neostavalo ako pretrpiet a za pomaleho pohybu vpred vyckat.
Doma som potom v garazi stravil pol hodinu studovanim kazdeho dielu a karoserie, ci sa niekde nieco neposkodilo, ale vyzera to ze nie. Jedine co si to trosku odnieslo je chladic. Kedze som do toho supol s rychlosti, par guliciek stihlo prejst cez ladvinky az na lamely. Nic tragicke, ale aj tak, je tam asi tak 20-25 "dobiek".
No nic, cez vikend si asi k tomu sadnem a pinzetkou a kliestickami ich trosku vyrovnam.![]()
Divim sa ale ze E9x ma takto blbo ulozeny chladic. Ak si to porovnate s inymi autami, mriezka je velmi riedka a za celou je rovno chladic. Ine auta to maju lepsie kryte a napr X3 ma pred chladicom este tie lamely "EfficientDynamics". E9x nic... :-/ skoda
PS- pekne prosim toho zaklinaca, aby to VooDoo odvolal, uz si to chuda auto vytrpelo viac ako moje predosle za 3 roky
andhell napísal:ten facelift vyzera neskutocne dobre