... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pistacik11 napísal:troch cierneho humoru![]()
Výzva: Neposielajte Japonsku žiadne peniaze! Podľa záberov z telky má každý Japonec pred domom loď, lietadlo a 10 áut!
BimmerBob napísal:Ahoj Pepo,
vím, že ti to bude připadat divný, protože my dva si obvykle nepíšeme, ale rozhodl jsem se ti napsat tento dopis,
protože potřebuju tvou radu v záležitosti, která může nadobro změnit můj život.
Už delší dobu mám pocit, že mě moje Marie podvádí. Víš jak to chodi - zazvoní telefon, zvednuto to, volající neodpoví
a položí. Moje Marie chodí stále častěji s holkama na dámské jízdy a když se zeptám s kým byla, poví jen "s holkama
z práce, ty ty neznáš". Vždy zůstávám dlouho vzhůru, abych viděl, kdy přijede domů taxíkem, ale ona vždy vystoupí
na rohu ulice a domů přijde pěšky - prý se chtěla jen projít. Nikdy jsem se jí přímo neptal, jak se doopravdy věci mají,
cítím, že raději asi ani nechci poznat tu krutou pravdu.
Včera večer jsem se rozhodl, že si ji vyčíhnu a přijdu celé věci na kloub.
Rozhodl jsem se zaparkovat svoji motorku BMW R1200GS Adventure před garáž a schovat se za ni tak, abych nebyl
vidět, ale abych dobře viděl celou ulici, když bude Marie přicházet domů.
A přesně v tom momentě, jak jsem se v podřepu schovával za motorkou jsem si všiml, že mi zpod levého ventilového
víka prosakuje olej.
Ty, Pepo, myslíš, že to je něco, co zvládnu opravit sám ? Anebo s tím mám zaject do servisu?
maiki napísal:fakt neviem kam to dat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ujebalo ma zo stolicky
![]()
http://zvierata.bazos.sk/inzerat/728714 ... m-kona.php